Gazete Vatan Logo

Vampirimiz kalmadı size zombi verelim

Vampirimiz kalmadı size zombi verelim

Yakışıklı dedektiflerin ya da birbirinden güzel doktorların yer aldığı dizilerin devri çoktan sona erdi. Yeni dönem Amerikan dizilerinin yükselen değerleri arasında zombiler, vampirler ve çizgi roman karakterleri başı çekiyor.

Walking Dead

Zombiler: Ölen insanların teker teker zombiye dönüştüğü bir dünyada hayatta kalmak için neleri göz alırdınız? Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi romanından televizyona uyarlanan Walking Dead bu sorunun cevabını arıyor. Dizinin yeni sezonu farklı bir şehirde, Cobalt adını taşıyan yeni bir seriyle ekranlara gelecek.

Game of Thrones

Kan gövdeyi götürüyor: Game Of Thrones’da kimsenin hayatta kalma garantisi yok. Yeni bölümleriyle önümüzdeki ay ekranlara dönecek bu sıra dışı yapımda her an ana karakterlerden birinin kafası kesilebilir...

12 Monkeys

Kült filmler: 90’lı yılların kült filmleri bugünlerde birer birer televizyona uyarlanıyor. Robert Rodriguez imzalı From Dusk Till Dawn’ın ardından Coen Kardeşler’in Fargo’su da geçen yıl ekranlara aktarıldı. Bu yılın ilk bombası ise Bruce Willis ve Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı 12 Monkeys oldu.

Haberin Devamı

The Strain

Vampirler: Vampirlerin cirit attığı diziler furyası Buffy, The Vampire Slayer ile başladı. Kısa sürede eleştirmenlerin gözdesi olmayı başaran True Blood, yedinci sezonun ardından ekranlara veda etti. Birbiriyle organik bağı bulunan Vampire Diaries ile The Originals ise başarıyla devam ediyor. The Strain konuya getirdiği derinlik nedeniyle ilgi gördü.

The 100

Kıyamet sonrası: Kıyamet kopsun da nasıl koparsa kopsun. İster The 100’deki gibi nükleer bir felaket yüzünden, ya da Last Ship’deki ölümcül vürüs nedeniyle. Yeter ki kahramanlar hayata sıfırdan başlama şansını elde etsinler...

Flash

Çizgi romanlar: Çizgi roman dünyasının iki büyük firması Marvel ve DC Comics arasındaki rekabet sinema salonlarının ardından ekranlarda sürüyor. Marvel yarışa son olarak Agent Carter ve Agents of S.H.I.E.L.D. dizilerini ekledi. DC Comics’in elinde Flash, Arrow ve Gotham var.