Gazete Vatan Logo

Valle Lacus'ta 1 Milyon 800 Bin Dolar'a Villa

Valle Lacus'un örnek villası tamamlandı ve ilgilenenlerin beğenisine sunuldu.

Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, 1 hafta önce satışa çıkarmış olduğu Valle Lacus projesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Proje gerek bulunduğu bölge, gerekse mimari yapısıyla hem yatırımcıdan hem de yaşam kalitesini yükseltmek isteyen alıcılardan talep aldı..
Lansmana özel bir kampanyanın başlatıldığı projede 1835 metrekare ve 2570 metrekare arasında değişen villalar 1 milyon 300 Bin Dolar+ KDV ile 1 milyon 800 bin dolar+ KDV şeklinde satılıyor.
Sosyal Donatılar:
Villa Lacus,110 dönümlük alanda birbirinden bağımsız 2000m² lik bahçe içinde, her birinin kendi özel havuzu bulunan 44 adet villadan oluşuyor. Sitenin örnek villası tamamlandı ve ilgilenenlerin beğenisine sunuldu.
1943 yılında Adana’da kurulan Kulak İnşaat A.Ş., yurtdışı projelerine devam ederken İstanbul’da 2011 yılı itibari ile KLK Yapı A.Ş. şirketi adı altında çalışmalara başladı. İlk yatırımını yapmak için, kaliteli ve özel bir yaşam sunan villalar projesi ile Büyükçekmece bölgesini seçti.
KLK Yapı Genel Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, İstanbul’daki projesi ile ilgili bilgi verirken, “ Doğru zamanda, doğru programlarla, doğru işler yapmak için buradayız. İstanbul’u yakından tanıyoruz. İlk projemizde, belirli gelir seviyesindeki insanımıza konut olarak hizmet vermek istedik. Yaklaşık 800 m2 net alanlı tripleks villalar yapmaya karar verdik. Her villanın 2 dönüm bahçesinin yanında birde iç bahçe olsun istedik. Son teknolojinin kullanıldığı ancak uygun fiyatlarda tasarladığımız projenin beğenileceğini umuyoruz.” dedi.
Fiyatların 1.5 milyon dolardan başlayacağı projenin toplam maliyeti 45 milyon dolar olarak belirleniyor. İnşaat çalışmaları sürerken, 24 ayda projeyi bitirip teslim edilmesi planlanan proje satışa çıktı.
Proje kapsamında hava kaynaklı elektrikle çalışan ısı pompaları sayesinde, ısınma ve soğutma maliyetlerinin minimum seviyelere düşüren çevreci bir teknoloji kullanılmış. Sosyal tesis alanında projenin tamamına hizmet eden jeneratör sistemi, açık ve kapalı havuzlar, fitness alanları,sauna ve buhar odaları, teraslı restoran alanı,açık- kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları ile doğa içerisinde farklı bir yaşam sunuyor.
Valle Lacus’ta yeşil hayat ilk günden hazır olacak. Birçok projeden farklı olarak sadece genel kullanım alanları değil, villa bahçeleri de peyzaj çalışmaları dahilinde dikilecek binlerce ağaç sayesinde her bir ev kendi minik korusuna sahip olacak. Bu da ev sahibine site içerisinde ama özel ve korunaklı bir yaşam alanı sağlayacak.
KLK Yapı’nın 2. projesi de İstanbul Avrupa Yakası’nda Basın Ekspres Yolu üzerinde gerçekleşecek. Karma proje olarak planlanan projede bulvar mağazaları ve rezidanstan oluşacak. 2013 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak olan proje 2 yıl içinde teslim edilecek.
İletişim Bilgileri
Tel:0212 283 01 01

Haberin Devamı