Gazete Vatan Logo

Validen şok etkisi yaratacak IŞİD açıklaması

Gaziantep Valisi Yerlikaya, IŞİD'li teröristin boş inşaatta kendini patlatmasının nedeninin "kimseyi rahatsız etmek istemediği için" olduğunu söyledi

Validen şok etkisi yaratacak IŞİD açıklaması

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile, kentte meydana gelen patlamalara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yerlikaya, Valilikte düzenlediği basın toplantısında, bir süredir Alevi Kültür Derneğine IŞİD tarafından "canlı bomba" bomba saldırısı yapılacağına yönelik istihbarat aldıklarını, bunlarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) büyük bir sabırla çalıştığını söyledi.

EV SAHİPLERİ SIKINTI YAŞAMASIN DİYE...

Vali açıklamasının devamında operasyonu gölgeleyen skandal ifadeler kullandı. Vali Yerlikaya Antep'te IŞİD hücrelerine yapılan operasyon sonucunda kendisini patlatan DAEŞ teröristi için "Etraftaki komşulara, ev sahiplerine bir sıkıntı olması için kendisini karşıdaki inşaatta etkisiz hale getiriyor" dedi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya geçtiğimiz mayıs ayında da Hacı Ali Durmaz adlı IŞİD'li teröriste "IŞİD'ci Bey" diye hitap etmişti.