Gazete Vatan Logo

Vali Mutlu'nun zor anları!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kürsüden inerken seyyar merdivenin azizliğine uğradı. Ayak bastığı merdivenin son basamağı yerinden oynayınca Vali Mutlu’nun iki ayağı da aynı anda yerden kesildi.

Vali Mutlu'nun zor anları!

Ellerini iki yana açıp dengesini sağlayan Vali Mutlu, ayaklarını sağlam şekilde yere basarak sırt üstü düşmekten kurtuldu. Yerine geçerken gülümsediği görülen Mutlu, ikinci kez aynı yerden inerken bu kez korumaları dikkatliydi.



EKMEK PİŞİRDİ

Esenler Meydanı’nda Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Barış Ekmeği Festivaline katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 9 farklı ülkeden gelen çocuklarla birlikte barış ekmeği pişirdi. Fırıncı kepi ve önlüğü giyen Vali Mutlu 9 farklı ülkeden gelen çocuklarla birlikte yine 9 farklı ülkeden getirilen unlarla barış ekmeği hazırladı.

DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Ekmeği çocuklarla birlikte karan ve pişirmek için fırına veren Mutlu, törende yaptığı konuşmanın ardından yerine geçerken düşme tehlikesi geçirdi. Ayak bastığı seyyar merdivenin son basamağı yerinden oynayınca Vali Mutlu’nun iki ayağı da aynı anda yerden kesildi. Ellerini iki yana açıp dengesini sağlayan Vali Mutlu, ayaklarını sağlam şekilde yere basarak sırt üstü düşmekten kurtuldu. Yerine geçerken gülümsediği görülen Mutlu ikinci kez pişen ekmeği tatmak için sahneye çıktı.

KORUMALAR BU KEZ DİKKATLİYDİ

Ekmeğin tüm insanlığı barış, huzur ve bereket getirmesini istediğini söyleyen Mutlu, ekmekten yedi, ikram etti. Gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra ikinci kez aynı merdivenden inen Mutlu bu kez herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Valinin korumaları bu kez dikkatliydi. Korumalar ayaklarıyla merdivene basarken vali Mutlu kürsüden indi.

Haberin Devamı