Gazete Vatan Logo
Magazin Vakkorama Powerful Festival Bodrum’u salladı

Vakkorama Powerful Festival Bodrum’u salladı

Geçtiğimiz hafta Bodrum Xuma Beach’te gerçekleşen, dünyaca ünlü DJ ve grupların katıldığı Vakkorama Powerful Festival, müzikseverlere unutamayacakları anlar yaşattı

Vakkorama Powerful Festival Bodrum’u salladı

Klasik müzikten baleye, elektronikten rock’a kadar pek çok müzik türünü kapsayan festivalleriyle Bodrum bu yaz müzikseverlerin kaçış noktası oldu. Neredeyse her hafta başka bir festival düzenlendi. Geçtiğimiz hafta Xuma Beach’te gerçekleşen, Vakkorama ve Power FM’in düzenlediği ‘Vakkorama Powerful Festival’ ise ajandalarımızın yıldızı oldu desek yeridir. Etnik müzik ve elektronik performansın Xuma’nın büyülü atmosferinde buluşacağı festivalde herkes tam anlamıyla koptu. İki gün boyunca güneşi müzik ile batırıp, aydınlığı müzik ile bulduk.

Festivalin yıldızı Stavroz’du

2 gün süren festivalde KMNL’den Deeprise’a, Timboletti’den Dandara’ya pek çok isim sahne aldı. Ancak şüphesiz Belçikalı grup Stavroz festivalin yıldızı oldu. Bu yıl İstanbul’a da uğrayan grup, Belçika’da başlayıp zamanla uluslararası bir ün kazanan duo, house müziğe başka bir yönden bakmamızı sağlayarak parçalarında eşsiz bir güzellik yaratıyor. Gün boyu festival alanında insanlar bir yandan dans ederken diğer yandan da Stavroz’u konuşuyordu. Saatler 22:45’i gösterdiğinde ana sahnede herkes kendinden geçmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

En iyi organizasyonları biz yapacağız

Festival alanında bütün gün müzikseverlere eşlik eden, Vakko Holding ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, gelecekte daha büyük festivaller düzenlemek istediklerini belirterek şöyle konuştu: “Başlangıçta kendimizi denemek istedik, bir ısınma turuydu ve güzel oldu. Son 1 ayda karar alıp yapmamıza rağmen diğer yapılan organizasyonlardan daha büyük katılım oldu. Türkiye’deki en iyi organizasyonları biz yapacağız.” Festivalde favorisi olan DJ’leri sorduğumuzda ise Hakko şöyle yanıt veriyor: “Stavroz tabii ki. Dandara, Estray ve Dest de epey başarılıydı.” Vakkorama & V2K Designers Kreatif Direktörü Ronit Hakko ise organizasyonun devamını getireceklerini ifade etti.