Gazete Vatan Logo

VAIO Phone Biz Satışa Sunuldu

VAIO Phone Biz Satışa Sunuldu

VAIO, Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni amiral gemisini satışa sundu. VAIO Phone Biz adlı bu telefonun fiyatı beklenenden daha yüksek olacak.

Bu yıl çıkacağı duyurulan Windows 10 Mobile telefonlar arasında en heyecan verici olanlardan biri kesinlikle VAIO Phone Biz’di. Japon telefon üreticisi VAIO, yeni üst segment akıllı telefonunu hemen hemen üç ay önce resmi olarak tanıtmıştı. Telefon beklenenden daha geç çıksa da sonunda satışa sunuldu. Telefon bu hafta Japonya’da kullanıcılarla buluşacak. Kötü haber ise telefonun ilk başta söylenenden çok daha pahalı olacağı.

VAIO Phone Biz ilk açıklandığında fiyatının 430 dolar olacağı söylenmişti, ancak şimdi telefonun 535 dolara satışa çıkacağı açıklandı. Bu yüksek fiyatına karşılık telefonun teknik özellikleri öyle çok da müthiş değil açıkçası. 64-bit sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617 işlemci kullanan telefonda 3GB RAM ve hafıza kartı ile 200GB’a kadar yükseltilebilen 16GB depolama alanı yer alıyor. 5.5 inç ekrana sahip telefonun arka kamerası 13, ön kamerası ise 5 megapiksel. Bu özelliklere sahip çok daha ucuz telefonlar olduğunu göz önüne alacak olursak, VAIO’nun işi hiçde kolay görünmüyor.

Haberin Devamı