Gazete Vatan Logo
Magazin Vadistanbul’un yeni lezzet durağı

Vadistanbul’un yeni lezzet durağı

Michelle Brasserie, ilk şubesiyle Vadistanbul’da kapılarını açtı.

Vadistanbul’un yeni  lezzet durağı

Şık tasarımıyla tam bir Fransız esintisi yaratan Michelle; girişteki barı, göz alıcı dekorasyonu, zengin botanik bahçesi ve geniş iç mekanıyla günün ilk saatlerinden itibaren konuklarını ağırlıyor. Dünya mutfağından seçkin lezzetleri bir arada sunan Michelle, yemekleriyle olduğu kadar kokteyl mönüsüyle de oldukça iddialı. Şık bir yemek molası için şehrin yeni buluşma noktası Michelle’de keyifli anların tadını çıkarın.

Michelle Brasserie ile şehrin farklı noktalarına Fransız esintisi yayılıyor… MUST Nişantaşı ile yeme içme dünyasında güçlü bir çıkış yakalayan ForBiz Grup’un yeni markası Michelle; Vadistanbul’daki ilk şubesiyle kapılarını açtı.

Dünya mutfağından tatlar

Girişindeki göz alıcı barı, konforlu iç mekanı ve zengin botanik bahçesiyle keyifli anlara ev sahipliği yapan Michelle, günün her saatinde şık bir yemek molası için oldukça ideal. Açıldığı ilk hafta büyük ilgi gören Michelle’in ikinci şubesi ise Şubat ayında Hilltown’da açılacak. Dünya mutfağından farklı lezzetleri bir arada sunan Michelle’in mönüsü de oldukça zengin. Başlangıçlarda çıtır marul salatası, tuna tartar, ılık deniz mahsulleri salatası, domates mozarella ve köz pancar; ana yemeklerde ise dana kaburga, köy tavuğu, ızgara somon ve ızgara levrek gibi seçenekler var. Bol seçenekli pizza ve makarna çeşitlerinin yanı sıra dana, somon, tavuk ve vejetaryen bowl’ların olduğu mönüde tatlılarda çikolatalı sufle, fıstıklı brownie, Nutella pizza, çikolatalı krokan pasta ve kestaneli pasta öne çıkıyor.

Haberin Devamı