Gazete Vatan Logo

Üzerine oturup öldürdü!

136 kiloluk kadın sevgilisinin üzerine oturarak öldürdü!

Amerika’da tam 136 kilo olan kadın, kavga ettiği sevgilisini ilginç bir yöntemle öldürdü. Mia Landingham, 54 kiloluk adamın üzerine çöktü. Adam ezilerek can verdi.

Suçunu kabul etti

- ABD’nin Cleveland şehrinde yaşayan 136 kiloluk Mia Landingham, çocuklarının babası Mikail Middleston-Bey ile geçen ağustos ayında tartışmaya başladı. Sözlü sataşmalar kavgaya dönüşünce dev kadın sadece 54 kilo olan Middleston-Bey’in üstüne oturarak ölümüne neden oldu. Tutuklanarak mahkemeye çıkartılan kadın jüriye, “Suçumu kabul ediyorum. Bu duruma neden olduğum için çok özür dilerim. Keşke onu geri getirebilsem” dedi. Ailesi küplere bindi

- Kadının sevgilisini kasten öldürmediğine, sadece kavga sıremında kendini koruduğuna inanan jüri Landingham’a 3 yıl hapis cezası verdi. Ancak sabıkası olmayan kadının cezası ertelendi. Bunun üzerine öldürdüğü sevgilisinin ailesi ayağa kalktı. Mikail’in ismini vermeyen bir kızkardeşi, “Şimdi ben gidip birinin üzerine otursam ve onu öldürsem bana da tecilli hapis cezası mı verilecek? Bu nasıl adalet?” diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı