Gazete Vatan Logo

Uyuşturucu için gittiler kaçırdığı kızı kurtardılar

Gaziosmanpaşa’da zehir tacirini yakalamak için operasyon düzenleyen polis Yetiş D.’nin kaçırdığı 16 yaşındaki kızı da kurtardı.

Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik iki farklı operasyonda kıl payı kaçmayı başaran Yetiş D. polisin yaptığı son operasyonda kıskıvrak yakalandı. “Polis beni vurmadan asla yakalayamaz” diyen zehir tacirini yakalamak için özel bir ekip oluşturan polis iki hafta boyunca bulanabileceği yerlere baskın düzenledi. Uyuşturucu satıcısının ‘zula’ tabir edilen saklanma yerini bulan polis, Yetiş D.’nin gelmesiyle birlikte operasyonu başlattı. Yanında iki silah taşıdığı bilinen Yetiş D. ile çatışma ihtimaline karşın özel harekat polisinden de destek alınan operasyonda Yetiş D. kıskıvrak yakalandı. Operasyon sırasında evde 16 yaşında bir de kız çocuğu olduğu görüldü.

Polis kızı sandı

Polis Yetiş D’nin kızı zannettiği genç kızı sorguladığında ise olay farklı bir boyut kazandı. G.K. isimli kız çocuğu polise, Yetiş. D’nin mahallede herkese korku saldığını, kendisini beğendiği için zorla evlerini silahla basarak kaçırdığını iddia etti. Yetiş D.’nin, kaçması ve ailenin polise gitmesi halinde herkesi öldürmekle tehdit ettiğini söyleyen G.K. ifadesinde “Beni zorla eve kapattı ailem bile nerede olduğumu bilmiyor” dediği öğrenildi. Genç kız ailesine teslim edildi. Yetiş D. tutuklandı.

Haberin Devamı