Gazete Vatan Logo
Magazin Üstsüz fotoğraf kavgası!

Üstsüz fotoğraf kavgası!

Seren Serengil üstü çıplak fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Hande Yener’i savcılığa şikayet etti. Yener’in kendisine 30 metreden fazla yaklaşmamasını talep eden Serengil, 100 bin TL’lik tazminat davası da açtı

Üstsüz fotoğraf kavgası!

Hande Yener ile Seren Serengil arasındaki ‘telifmetre’ tartışması büyüdü. Yener, kendisinin en çok dinlenen şarkıcı olduğuna inanmayıp eleştiren Serengil’in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Altına da “Serenmetreye bakıyor, yine de göremiyor” yazdı.

Fotoğraf kısa süre sonra silindi. Yener, “Ben silmedim Instagram müstehcen bulmuş” dedi. Serengil, ertesi gün soluğu savcılıkta aldı. Ünlü popçunun uyuşturucu ve alkolün etkisi altıntayken kendisine 30 metreden fazla yaklaşmamasını talep etti. 100 bin TL’lik de tazminat davası açtı.

KAFASI NET DEĞİL

Seren Serengil, önceki gece çektiği videoda isim vermeden “Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar, kafaları net değil. 15 yıl önce habersiz çekilen fotoğrafımı yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatıyor ne de başarısızlıklarını” dedi. Hande Yener ise Seren Serengil’in 15 yaşındayken uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığı yönünde çıkan haberleri hatırlattı.