Gazete Vatan Logo
Magazin Ustaya ödül

Ustaya ödül

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın her yıl düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl usta oyuncu Ayşen Gruda’ya ‘Yaşam Boyu Ustalık Ödülü’ verildi.

Ustaya ödül

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Atilla Kaplakarslan’ın başkanı olduğu Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ‘2016 Yılın En İyileri Ödül Töreni’ oldukça renkli geçti. Pek çok ünlü ismin ödül almak için katıldığı gecede, Ömür Gedik’in kurucusu olduğu ve sokak hayvanları için çalışan Haçiko Derneği’ne destek verilen törende ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından bu sene Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu’ndan mezun 50 kız çocuğuna iş bursu sağlandı. Bu yıl ‘Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülleri’ne Nebahat Çehre, Ediz Hun, Ertuğrul Özkök, Kamuran Akkor ve Engin Çağlar layık görülürken, sinemanın önemli kadın oyuncularından Ayşen Gruda’ya ise ‘Yaşam Boyu Ustalık Ödülü’ verildi. Ödülü torunu Emre ile almaya gelen ve sahneye çıkarken ayakta dakikalarca alkışlanan Ayşen Gruda espirileriyle salondakileri kahkahaya boğdu. Gruda “Aslında hayatımızdaki en büyük engel anlayışsızlık ve sevgisizlik. İkisinin de tedavisi mümkün değil” dedi.
Haçiko Özel Ödüllerini ise Ferhat Göçer, Tamer Karadağlı, Cemal Hünal ve Cansel Elçin aldılar.
Kenan Doğulu ‘Yılın En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı’ ödülünü aldı. Doğulu “Dünyada ve Türkiye’de empatiye çok ihtiyacımız var” dedi.

Haberin Devamı