Gazete Vatan Logo

Urfa'da akaryakıt istasyonunda silahlı kavga: 4 yaralı

Şanlıurfa'da 20 kişilik grup, akaryakıt istasyonuna gelerek alacak meselesinden istasyon sahibi ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Urfa'da akaryakıt istasyonunda silahlı kavga: 4 yaralı

Şanlıurfa'da, akaryakıt istasyonunda akrabalar arasında alacak meselesinden çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

"BU KAN BÖYLE KALMAYACAK"

Olay, öğle saatlerinde Akabe Mahallesi'nde bulunan Evren Sanayi Sitesi yakınlarındaki Mehmet Yetim'e ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği öğrenilemeyen 20 kişilik grup, akaryakıt istasyonuna gelerek alacak meselesinden istasyon sahibi ile tartıştı. İstasyon sahibinin yakınlarının da katıldığı tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Uzun namlulu tüfeklerin de kullanıldığı kavgada İsmail Kubat, Hasan Kubat, Şahabettin Veziroğlu ve Ali Veziroğlu yaralandı. Çatışma ihbarı üzerine olay yerin çok sayıda polis sevk edilirken, yaralılar da ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Yaralılardan Şahabettin Veziroğlu, sağlık görevlilerinin sedyeyle ambulansa taşıdığı sırada; Bu kan böyle kalmayacak' diye bağırdı.

MİLLETVEKİLİ EYYÜPOĞLU YARALILARI ZİYARET ETTİ

Akaryakıt istasyonunda yaşanan silahlı çatışmanın haberini alan AK Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne geçerek yaralıları ziyaret etti. Çatışmada yaralananların milletvekili Eyyüpoğlu'nun akrabaları olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

4 kişinin yaralandığı olayın ardından polis, kavgaya karıştığını belirlediği 12 kişiyi gözaltına aldı. Polis, müdahale sırasında bazı şüphelileri yere yatırıp, üst aramasını yaptıktan sonra sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Yeni bir olay yaşanmaması için akaryakıt istasyonu ve yaralıların tedavi gördüğü hastanede önlem alan polis, soruşturmasını sürdürüyor.