Gazete Vatan Logo

Uransan'dan yılbaşı partisi

Uransan, 2014 yılına ev sahipleriyle veda etmeye hazırlanıyor.

Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılına ev sahipleriyle veda etmeye hazırlanıyor. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak.

Bu yılın Uransan için oldukça iyi geçtiğini belirten Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent sakinlerine teşekkür etmek ve yeni yılı birlikte karşılamak için yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti.

Yılbaşından bir gün önce satış ofisinlerindeUrankent sakinleriyle bir araya geleceklerini bildiren Çelik, “Geçen yıl Uransan için çok iyi geçti. Yeni yıl için de hedeflerimiz büyük. Özellikle ön talepleri topladığımız yeni projemiz Queen Park ile yeni yıla iddialı giriyoruz. Bu yılı bizimle birlikte geçiren tüm Urankent sakinleriyle 30 Aralık akşamı buluşmaya karar verdik. Biz kocaman bir aileyiz. Queen Park’la da 2015 yılında daha da büyüyeceğiz. Satış ofisimizde düzenleyeceğimiz partide bizleri tercih eden müşterilerimizle bir arada olacağız. Mangal eşliğinde komşularıyla sohbet etmek imkanı bulacak Urankent sakinleri için çok özel hediye çekilişimiz de olacak” dedi.

Haberin Devamı

-Tatil de Uran Holding’den-

Çelik, kapı girişine konulacak numaralardan çekerek partiye giren Urankent sakinlerinin sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacağına işaret ederek, şunları söyledi:

“Yılbaşı partisi özel bir çekilişe de sahne olacak. Bir aile Uran Holding’e ait Antalya Side’deki Grand Prestige Hotel &SPA’dan 6 gün 5 gece muhteşem bir tatilin sahibi olacak. Bir aile de dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’da yine holdingimize ait RamadaAsia otelinde 3 gün tatile hak kazanırken, bir aileye ise ankastre mutfak ürünlerinden oluşan set hediye edeceğiz. Şimdiden herkese bol şans diliyorum. Umarım yeni yıl herkese gönlündekileri verir.”