Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerin pazar gezmesi

Ünlülerin pazar gezmesi

Ünlülerin pazar gezmesi

Soğuk kış günlerine sayılı günler kala Pazar gününü iyi değerlendiren iş ve sosyete dünyasının ünlü isimleri soluğu Bebek’te aldılar.

Yemek kaçamağı

İki yıl önce kurucusu olduğu Home Store’a CEO olarak dönen iş adamı Levent Penso, önceki gün bir kadın arkadaşıyla Bebek’te objektiflere takıldı. Kadın arkadaşına oldukça yakınlık gösteren ünlü iş adamı, birlikte yemek yediler.

Duyup geldiler

Kosif ailesinin genç kuşak temsilcilerinden Sinan - Melda Kosif çifti, önceki akşam Karaköy’deydi. Karaköy’ü arkadaşlarından çok duyduklarını ve bir gece de birlikte görmek için geldiklerini söyleyen ikili, gazetecilerin fotoğraf ricasını kırmadı.

- EMRAH AKÇAAY

Aşk dolu dizgin

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızlarından Ayşe Boyner’in Alman Julien Behlau ile olan beraberliği tüm hızıyla devam ediyor. Boyner ile Behlau, Bebek yürüyüşünden sonra kendilerini bekleyen arkadaşlarıyla buluştular.

Boğaz’a açıldılar

Geçtiğimiz Pazar günü bir kadın arkadaşıyla Bebek ve Arnavutköy sahilinde yürüyüş yapan iş adamı Yiğit Şardan, önceki gün de boğazda yürüyüşe çıktı. Şardan, yürüyüşü tamamladıktan sonra bir kadın arkadaşıyla yata binip Boğaz’a açıldı.

Haberin Devamı

Aile saadeti

Galatasaray Basketbol takımının koçu Ergin Ataman, eşi Berna ve oğlu Sarp’la Bebek’te arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi.

- SEÇKİN ŞENVARDAR