Gazete Vatan Logo

Ünlülerin biyolojik ve görünen yaşları

2 bin kişi, katıldığı ankette Hollywood starlarının gerçek yaşlarını tahmin etmeye çalıştı. 76 yaşındaki Al Pacino, 68 olarak tahmin edilirken, Leonardo DiCaprio ve Angelina Jolie olduklarından daha yaşlılar

Ünlülerin biyolojik ve görünen yaşları

Yaşlanmak hayatın kaçınılmaz olgularından biri.... Bazılarımız istediği kadar inkar etse de yaşlanmaktan kaçınmak mümkün değil. İstediğimiz kadar “gençlik formülü bulundu” şeklindeki haberlere bel bağlasak da umut edebileceğimiz tek şey, zarafetle yaşlanmak olmalı. Yüzlerce yıldır uğruna destanlar yazılan güzellik, 30'lu yaşlarla birlikte yüzde belirginleşmeye başlayan yaşlılık belirtisi çizgilerle farklı bir boyut kazanıyor. Ancak, büyük fark yaratan küçük dokunuşlar, “kaçınılmaz son” olan yaşlanma sürecini geciktirdiği gibi, daha güzel yaşlanmayı da mümkün kılıyor. Elbette, özellikle de yaşlanmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken para kazanmak ayrı bir durum.

Peki Hollywood’un en sevilen ünlüleri yaşlanma konusunda ne kadar başarılı? Aralarından bazıları diğerlerine göre bu konuda daha şanslı. Bazıları ise olduğundan daha yaşlı gözüküyor...

2 bin kişinin katıldığı anket bu konuda çarpıcı sonuçları ortaya koydu. Örneğin, gerçekte 76 yaşında olan Al Pacino insanların çoğuna göre henüz 68’inde görünüyor. Yani usta oyuncu olduğundan sekiz yaş daha genç gösteriyor.

Haberin Devamı

Bazı ünlüler ise yaşlarını olduğu gibi gösteriyor. Cameron Diaz, Madonna ve Robert Downey Jr. bu konuda oldukça şanslı. Yelpazenin diğer ucunda olduğundan yaşlı görünen şöhretler var. Beyoncé 36 yaşında, insanlar onu bir yaş daha yaşlı tahmin etmiş. Onunla aynı kaderi paylaşan ünlüler de var: Leonardo DiCaprio ve Angelina Jolie de olduğundan yaşlı gözüküyor.