Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerin 2008 falı

Ünlülerin 2008 falı

Şarkıcısından oyuncusuna birçok şöhretin kapısını çaldığı Bingül Akıncı, Hafta Sonu dergisi için ünlülerin 2008 falına baktı

Kimilerine mutluluk göründü falda, kimilerine hastalık... İşte Akıncı'nın medyatik kehanetleri...

Hülya Avşar: Saadettin Saran ile evlilik var
Hülya Avşar ikinci defa evleniyor! Nikah yine yurt dışında olacak ve bir süre uzaklarda yaşayacak. Avşar'ı her açıdan çok parlak bir yıl bekliyor.

Bülent Ersoy: Boşanacak
Bülent Ersoy ile Armağan Uzun'un evliliği bu yılın sonunu çıkaramayacak. Ersoy, bunalıma girecek ve bir süre ortalıkta görünmeyecek. Sanatçı, fiziki rahatsızlıklar da yaşayacak.

İpek Tuzcuoğlu: Özel hayatı çalkantılı
İpek Tuzcuoğlu, sosyetik ve yaşlı biriyle evlenecek. Ancak bu evliliğin gerçekleşmesi için bir yuvanın yıkılması gerekecek!

İbrahim Tatlıses: Ciddi bir sağlık sorunu yaşayacak
2008, sanatçıya pek de uğurlu gelmeyecek. Falında ciddi bir rahatsızlık görünüyor. Uzun süre bu sağlık sorunuyla uğraşacak. Paraymış, programmış gözünde hiçbir şeyin önemi kalmayacak.

Tamer Karadağlı: Tamer ile Seda evlenmeyecek
Seda Sayan işlediği sevapların, yaptığı iyiliklerin karşılığını bu yıl da görecek. Büyük bir sevinç yaşayacak. Aşk hayatında güzellikler görüyorum. Tamer Karadağlı ile büyük aşk yaşacaklar ama evlilik görünmüyor.

Mahsun Kırmızıgül: İş hayatı bu yıl da çok parlak
2008, Mahsun Kırmızıgül için başarılı bir yıl olacak. Çok iyi projelere imza atacak. Aşk konusu biraz sorunlu
görünüyor. Kız arkadaşından ayrılacak ve mantığın daha ağır bastığı ilişkilere yönelecek.

Deniz Akkaya: İşadamıyla evleniyor
Deniz Akkaya, bu yıl birçok alanda kendini gösterecek. Yaşça büyük, varlıklı bir işadamı ile evlenecek.

Tuba Ünsal: Herkesi şaşırtacak
Tuba Ünsal için çok başarılı bir yıl olacak. Sadece işte değil aşkta da bereketli bir seneye giriyor. Ünsal, kendisinden yaşça büyük biriyle evlenerek herkesi şaşırtacak.

Çağla Şıkel-Emre Altuğ: Ani bir ayrılık gelecek
Şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ ve manken-oyuncu sevgilisi Çağla Şıkel, evlilik hazırlığı yapacaklar ancak son anda beklenmedik bir şekilde ayrılık kararı alacaklar.

Ebru Gündeş: Mutlu bir evliliği olacak
Ebru Gündeş, nihayet muradına eriyor ve evleniyor. Yapımcı sevgilisi Osmantan (Erkır) ile nikah görünüyor. Onu mutlu bir evlilik bekliyor.

Özcan Deniz: Sanal aşk yaşayacak
Özcan Deniz, internette bir kız ile tanışacak ve sırılsıklam aşık olacak. Aynı karşılığı göremeyecek. Aşk acısı çekecek ve kendisini sinemaya verecek. Bundan böyle albümden çok film yapacak.

Helin Avşar: Evlilikten dönecek
Helin Avşar, evlenmeye niyetlenecek ama kısa süre sonra aşık olduğu bu kişinin evli olduğunu duyacak! Helin bu yüzden biraz bunalım yaşayacak.

Nurgül Yeşilçay: Evinde sorunlar var
Nurgül Yeşilçay, bu yıl yine çok başarılı işlerde görünecek. Ama hanesinde sorun var. Kocası Cem Özer ile büyük bir anlaşmazlık yaşayacak.

Orhan Gencebay: Özel hayatı pürüzlü
Orhan Gencebay, bu yıl büyük bir konser verecek ancak konser sonrası rahatsızlanacak. Sanatçının özel hayatında da bu yıl biraz pürüzler yaşanacak.

Yavuz Bingöl: Burcu ile ayrılıyorlar
Yavuz Bingöl ve sevgilisi Burcu Kara'ya ayrılık gözüküyor. Kara, fazla vakit geçirmeksizin bir başkasıyla evlenecek. Yavuz Bingöl ise içkiden uzak durmazsa kötü bir yıl yaşayacak!

Türkan Şoray: Kızıyla sorunları var
Türkay Şoray, bu yıl kızı Yağmur ile ilgili bazı sorunlar yüzünden hırpalanacak. Biraz üzüntüden, biraz da bünyesel sağlık sorunları yaşayacak.

Eda Taşpınar: Bir ayrılık bir düğün
Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sevgilisi Nurettin Hasman'dan ayrılacak. Yurtdışında bir evlilik yapacak.

Haberin Devamı