Gazete Vatan Logo

Ünlülere fuhuş takibi!

Fuhuş çetesi yapılan baskınla çökertildi. Çetenin müşterileri arasında ünlü isimler var!

Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu kişilere yabancı uyruklu kadın pazarlayan fuhuş çetesinin 5 gruba ayrıldığı ve 3 kadın tarafından yönetildiği ortaya çıktı. Çeteden kadın isteyen ünlü isimler ifade vermeye çağrıldı.

Rusya, Ukrayna, Moldovya gibi ülkelerde yaşayan genç kızları zengin bir hayat vaadiyle getirip fuhuş yaptıran çeteye yönelik soruşturmada ilginç bağlantılara rastlandı. 5 ayrı gruba bölünmüş olan çetenin liderliğini Volha Skahkova, Kamila Oleynikova ve Anna Sadhaya’nın yaptığı ortaya çıktı. Gözaltı sırasında çete liderleri, bağlantılarının deşifre edilmemesi için telefonlarının sim kartlarını imha etmeye kalkıştı. Çetenin hangi kadının nereye gittiğini, ne kadar kaldığını ve ne kadar para alındığını, bu paranın nasıl taksim edildiğini gösterir kayıtlar tuttukları öğrenildi. Pazarlanan kızlarla müşteriler arasında oluşabilecek yakınlaşmalara karşı sert önlemler alındığı da ortaya çıktı.

Çeteden ünlü isimlerin de kadın istediği tespit edildi. Bu isimlerden Mehmet Ali Erbil’in eşiyle boşanmasından sonraki süreçte çeteyle telefonla bağlantıya geçtiği belirtildi. Yazar Tuna Kiremitçi ile müzisyen Ozan Doğulu’nu da birer kez çeteyle irtibata geçerek kadın istedikleri öğrenildi. Bu arada, müşterilerin kadın isterken “Elinizde ince yüzük var mı?” gibi kendilerine verilen şifreli sözleri kullandıkları tespit edildi. Her şifrenin bir anlam taşıdığı da öğrenildi. Örneğin, “İnce yüzük” Rus kadın, “18 ayar bilezik” genç kız anlamında kullanılıyordu. Çetenin yurt dışında kadınları seçerken bazı özellikler de aradığı ortaya çıktı. Özellikle striptiz yapan kadınları seçtikleri, Türkiye’de bu kadınlara striptiz yaptırdıkları açıklandı.

Haberin Devamı