Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerden destek “Yetkililer Nurseli’ye acil el uzatmalı”

Ünlülerden destek “Yetkililer Nurseli’ye acil el uzatmalı”

Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen Nurseli İdiz bu kez Çeşme'de görüntülendi.Çeşme'deki bir mekanda alkol aldığı sırada objektife yansıyan İdiz bu görüntüsüyle çok konuşuldu. Sosyal medyada bazı ünlü isimlerin Nurseli İdiz hakkında yorumları şöyle;

- Şahan Gökbakar: Nurseli İdiz’e acıyıp, onu ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabileceği bir çatının altına sokmalıyız. Ramazan ayının anlamına yakışan budur. Bu konu, büyük devletimizin yetkili kişi veya kişilerine naçizane bir ricamdir...

- Ayşe Özyılmazel: Nurseli İdiz haberi sabah sabah içimi yaktı... Offff...

- Cem Davran: Nurseli’ye yardım ediyoruz diye birkaç rezil program, mal bulmuş mağribi gibi konuya dalacak.

- Nedim Saban: Nurseli İdiz talihsiz olabilir ama ona acıyan zavallılara acımak lazım. Nurseli’nin yeteneği,kültürü ve güzelliği halen kıskanılasıdır.

- Seren Fosforoğlu: Yine söylüyorum Nurseli İdiz çok kıymetli bir oyuncudur ve çok iyi bir insandır. Böyle değerlere sahip çıkmak gerekir.

- Armağan Çağlayan: Nurseli İdiz çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insandır. Linç etmeyelim ve yargılamayalım.

Yapımcılar sahip çıktı

“Artık bana hangi yapımcı iş verir?” diyen Nurseli İdiz’e yapımcılar sahip çıktı:

- Şükrü Avşar: İçkinin esiri olması kötü

Özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, önemli olan iş disiplini. İşsiz kalacak diye birşey yok. Nurseli iyi bir oyuncu, iyi bir sanatçı ama bazı şeylerin esiri olması kötü. Fotoğrafları beni çok üzdü, inşallah kurtulur.

- Faruk Turgut: Bu onun sonu değil

Nurseli Hanım’la çok uzun dönem çalıştık, hatta en son benimle çalıştı. Prensip olarak hiçbir zaman insanların özel yaşamını, alkol almalarını, masalardaki konumlarını dikkate alarak iş vermem. Önemli olan işteki performansıdır. Oyuncunun kötü bir gecesi olur, alkol de almış olabilir ama bu durum hiçbir oyuncunun sonu değildir.

- Gencay Gürün: Bu ona uyarı olsun

Tiyatro sahnesinde çekimleri bırakıp yarın devam etmek gibi bir şey söz konusu olamaz. Nurseli’yle çalıştım ve hiçbir sorun yaşamadım. İşine özelini yansıtmaz. Biraz dikkat eder, doktorlarla görüşebilir ve bundan kurtulabilir. Disiplinli bir insandır ve bu yaşanan umarım ona son bir uyarı olur.

- Faruk Aksoy: Alkolikse çalışmam

Bir sefer olmuş birşeyse sıkıntı olmaz. Ama bu bir alkolizm haliyse, sürekli insan bu haldeyse oyunculuk değil herhangi bir şey yapması mümkün değil.

Haberin Devamı