Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler Serhan için söyledi

Ünlüler Serhan için söyledi

İki ay önce ölen Serhan Şeşen’in doğum gününde pop müziğin ünlüleri sahneye çıktı

Grup Gündoğarken’in yorumcusu Burhan Şeşen’in oğlu Serhan Şeşen’in doğum günü olan 27 Şubat için Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir gece düzenlendi. Aralarında Sezen Aksu, Yavuz Bingöl, Nil Karaibrahimgil, Cahit Berkay, Yalın, Kenan Doğulu gibi 26 sanatçı sahne aldı. Bostancı Gösteri Merkezi’nin hıncahınç dolu olduğu geceyi yaklaşık 2 bin kişi izledi.

- Sezen Aksu sahneye çıkmadan önce Burhan Şeşen’e uzun uzun sarıldı. Siyah bir elbise tercih eden Aksu “Serhan benim de oğlumdu, tadılabilecek en büyük acı. Dayanılacak gibi değil” dedi.

- Serhan Şeşen’in son olarak birlikte çaldığı Nil Karaibrahimgil: İlk defa Serhan’sız sahneye çıkıyoruz. Bizim için gerçekten büyük bir üzüntü.

- Serhan Şeşen’in kız arkadaşı Deniz ve babası Burhan Şeşen geceyi kuliste monitörden izledi.

- Gecenin sonunda anneanne, babaanne, yeğenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişinin katıldığı bütün aile kuliste toplandı ve “Serhan sen bizim her şeyimizsin, iyi ki varsın” diye tezahürat yaptılar.

- Kuliste doğum günü pastası kesildi ve görüntüler DVD’ye çekildi. Seyirciler pasta kesimini barkovizyondan izlediler. Doğum günü pastasını Serhan’ın kız kardeşi Dilhan üfledi.

Haberin Devamı