Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler neden PinnerTest yaptırıyor?

Ünlüler neden PinnerTest yaptırıyor?

Ünlüler neden PinnerTest yaptırıyor?

Murat Boz, Özge Özpirinçci, Elçin Sangu ve Buğra Gülsoy'ın da aralarında olduğu ünlü isimlerin tercih ettiği PinnerTest, vücudumuza zarar veren ve kilo aldıran gıdaları öğrenmeyi sağlıyor.

Yediğimiz ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok besin, vücudumuzda olumsuz etkilere yol açıp, kilo verememe, obezite, mide bağırsak şikayetleri, deri ve cilt rahatsızlıkları başta olmak üzere birçok rahatsızlığa yol açabiliyor. Gıda intolerans testi PinnerTest, bu noktada devreye giriyor ve vücuda zarar veren, kilo aldıran gıdaları öğrenmemizi sağlıyor.

Parmak ucundan alınan kan 2 hafta süren kapsamlı labarotuvar analizi için yurt dışına gönderiliyor. Gelen sonuçlar doğrultusunda hangi besinlere karşı intoleransınız olduğunu kolaylıkla öğreniyorsunuz. Sonrasında ise uzmanlar eşliğinde bu besinleri belirli bir süre içerisinde hayatınızdan çıkarabiliyorsunuz. Özellikle kilo vermekte zorlanan ve mide bağırsak şikayetleri olan kişiler, cilt sorunları yaşayan ve şişkinlik ödem problemi ile sıkça karşılaşanlar bu testten memnun kaldıklarını belirtiyorlar.

Haberin Devamı

Murat Boz, Özge Özpirinçci, Elçin Sangu, Buğra Gülsoy ve Damla Sönmez, Aslı Enver, Ezgi Mola, Erkan Petekkaya, Hande Erçel, Sinem Kobal ve Serkan Çayoğlu gibi çok sayıda isim sosyal medya aracılığıyla PinnerTest yaptırdıklarını açıklamıştı.