Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler de derse girdi

Ünlüler de derse girdi

Koronavirüs önlemleri kapsamında evler okula döndü. TRT-eba TV üzerinden yapılan ‘uzaktan eğitim’ önceki gün ilk dersle başladı.

Ünlüler de derse girdi

Ünlü isimler de çocuklarıyla birlikte ekran başında dersleri takip etti ve uzaktan eğitimle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Farklı bir deneyim

Çağla Şikel, “Hem çocuklarım hem benim için çok farklı bir deneyim oldu. Bu zor süreçte eğitimlerine devam edebilmeleri yüzümüzü güldürdü. Çocuklar hem öğretmenleri hem de arkadaşlarıyla buluştukları için çok mutlular” diye konuştu.

Söylenen saatte bilgisayar başındayız

Işın Karaca, “Ben de her anne ve baba gibi Mia’nın eğitimiyle yakından ilgileniyorum. Mia ile beraber söylenen saatte bilgisayar başındayız. Bir anne olarak derslerini ne olursa olsun kontrol edip takip ediyorum” dedi.

Eğitime devam

Özlem Yıldız uzaktan eğitimle birlikte oğlu Demir’in yeniden ders çalışmaya başladığını söyledi. Ünlü sunucu oğlunu ders çalıştırırken kendisinin de öğrencilik yıllarına döndüğünü sözlerine ekledi.

Ders saatlerine göre organize oluyoruz

Ceyda Düvenci, “Evde eğitim başladığından beri ders saatlerine göre organize oluyoruz. Ali’nin öğle uykusu zamanında Melisa’nın dersi başlamış oluyor. Saat 13.00-15.30 arası Melisa evde eğitim dersini alıyor. Ardından fizyoterapi seansı yapıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı