Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlüler 3G için ne düşünüyor?

Ünlüler 3G için ne düşünüyor?

Magazin dünyası 3G'ye nasıl bakıyor? İşte yanıtlar...

Görüntülü cep telefonu bugünden itibaren gündelik yaşamımızın bir parçası oldu. Hızlı internetin yanı sıra görüntülü konuşmayı da sunan 3G teknolojisi kimilerine göre hem avantajlı hem dezavantajlı! Örneğin 3G donanımlı cep telefonu olanlar, bulundukları yeri artık gizleyemeyecek! Bu durumdan yoğun aşkların yaşandığı magazin dünyası nasıl etkilenecek? Ünlüler bu konuda VATAN’ın sorularını yanıtladı:

Demet Akalın: Teknolojiyi çok fazla kullanmaktan yana değilim. Zaten teknoloji özürlüsüyüm. 3G sistemini de kullanmayı düşünmüyorum. O işleri çok sevmiyorum. Hem 3G sistemine geçersek sevgilinle akşama konuşacak bir hikaye bulamazsın ki. Ben erkek arkadaşıma güveniyorum o yüzden böyle şeylere gerek duymam.

Ali Ağaoğlu: Tabii ki geçmeyi düşünüyorum. Bence gayet güzel bir sistem. Yüz mimikleri ve samimiyeti gösterir. Zaten benim her şeyim ortada olduğu için kullanmamamı gerektirecek bir durum yok.

Hande Ataizi: Telefonla benim işim fazla olmaz. Telefonlar çıktı çıkalı insanlar kendi özgürlüğünü kaybetti. Her an telefonumuz çaldığında açmak mecburiyetinde kalıyoruz. Bir de görüntülü olursa bu iş nerelere gider bilmiyorum. Ama ben kullanmayı düşünmüyorum. Benim hoşuma gitmez. Zaten bilgisayarda görüntülü konuşmayı da hiç sevmem. Türk erkeklerinin bu sisteme karşı bir anti sistem de bulacaklarına eminim. Onun da bir çaresini bulurlar.

Mustafa Altıoklar: 3G sistemine geçmeyi düşünüyorum. Ama bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.

Oktay Kaynarca: 3G sistemine geçip geçmeyeceğimi bilmiyorum. Bakalım iyi mi kötü mü olduğunu göreceğiz. Bir zararı olacağını düşünmüyorum. Teknolojinin zararı olmaz. Kendini kontrol altında hissedenler için zararlıdır. Ama beni bağlayan bir durum yok. Zaten 3G’de sadece görüntülü sistem yok. Teknolojiye çok çabuk ayak uydurabileceğimiz için 3G sistemine talebin fazla olacağını düşünüyorum.

Tuğba Ekinci: Bence iyi bir sistem. Ulaşmak istediğimiz insanların nerede oldukları belli olur. Erkekler bunu tercih edeceklerdir. Ama sonucunda çok fazla ayrılıklar olacağını düşünüyorum. Bence bu sistem evli insanlara göre. Sevgililer için uygun olduğunu düşünmüyorum. Sürekli nerede ne yapıyorsun şeklinde olmaz. Ben geçeceğimi zannetmiyorum. Çünkü zaten basit telefonlar kullanıyorum. Iphone gibi telefonlar kullanmam. Haberleri bile asistanlarım okuyor. Ama bu sistemi getirenleri de tebrik ediyorum.

Tamer Karadağlı: Gelsin ondan sonra düşüneceğim.

Haberin Devamı