Gazete Vatan Logo

Ünlü yapımcının acı günü

Erol Avcı’nın üniversite öğrencisi kızı Gizem Avcı’nın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Önceki gün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarparak yaşamını yitiren ünlü yapımcı Erol Avcı’nın üniversite öğrencisi kızı Gizem Avcı’nın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Pek çok ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde baba Erol Avcı ile anne Nuray Avcı’nın güçlükle ayakta durduğu görüldü.

ARALARINDA Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, Binbir Gece gibi çok tutulan dizilerin de bulunduğu birçok yapımda imzası bulunan ünlü yapımcı ve TMC Ajans’ın sahibi Erol Avcı’nın önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden kızı Gizem Avcı’nın cenazesi, dün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınan ikindi namazın ardından Çengelköy Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Kızlarının ani ölümüyle ayakta durmakta güçlük çeken baba Erol Avcı ile anne Nuray Avcı, camiye el ele geldiler. Anne Nuray Avcı dakikalarca kızının tabutunun başında ağlarken "Kızım daha 19 yaşındaydı, ne damadımı ne torunlarımı görebildim" diye konuştu. Cenazeye katılanlar arasında Bergüzar Korel, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Cansu Dere, Tamer Karadağlı, Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Erkan Petekkaya, Azra Akın, Murat Saygı, Murat Akdilek, Betül Şahin gibi sinema ve sahne dünyasından birçok ünlü vardı. Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Gizem Avcı, geçtiğimiz pazar günü saat 14.00 sıralarında Beykoz Konakları’ndaki evlerinden sinemaya gitmek için 34 AC 6083 plakalı Opel otomobiline binmiş, evden çok fazla uzaklaşmadan Yeni Riva Yolu’nda Kavacık yönüne giderken bariyerlere çarpıp hayatını kaybetmişti.

Binbir Gece’nin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de Avcı çiftinin acılı günlerinde yanlız bırakmadı.

Haberin Devamı