Gazete Vatan Logo

Ünlü türkücüden İmralı çıkışı

Mustafa Topaoğlu'ndan ilginç açıklamalar...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, sanatçı Nihat Doğan'a fena saydırdı. Topaloğlu, İmralı görüşmelerine de destek verdi.

'NEREYE GİDERSE GİTSİN ÇOK MU ÖNEMLİ'

Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ile ilgili bir açıklama yapan Mustafa Topaloğlu, "O çocuk kendini çok seviyor, bize sevecek yer bırakmıyor" sözlerine açıklık getirdi. Topaloğlu, Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in cenazesine katılan Doğan'ın Twitter'da yaptığı "Ben devrimcinin zengin, ılımlı ve cunta karşıtını severim" yönündeki açıklamalarını da değerlendirdi.

O açıklamalarını bir sohbet esnasında söylediğini, kasıtlı söylemediğini ifade eden Topaloğlu, "Her gün yenilenen bir şey var. Eskiye dönük ama yeni. Mesela diyorsun ki; ben devrimciyim bu binayı yıkayım diyorsun, yıkıyorsun ama o binanın enkazını sen taşıyacaksın, bize mi taşıtacaksın. Her şeyin fazlası zarardır. Nasıl çok yemek yeyince rahatsızlanıyorsan, kendini fazla sevince de bizim seni sevmemize yer bırakmazsın. Kendini sev ama çok değil" şeklinde konuştu.

'KENDİNİ SEV AMA FAZLA SEVME NİHAT!'

Doğan'ın Chavez'in cenazesine katılmasını eleştiren Topaloğlu, "Herkes işini yapacak, albümünü yapacak, güzel şarkılar söyleyecekler. Oraya buraya gitmek niye? Gitmek istiyorsa gitsin, buna bir şey demiyoruz, serbesttir. Ama ben nereye gidersem gideyim ne alıp ne vereceğim çok önemli" ifadelerini kullandı.

"Bize sevecek yer bırakmıyor" cümlesini de açan Mustafa Topaloğlu, "Dünyanın en büyük hastalığı kanser diyoruz ama dünyanın en büyük hastalığı aşırı egodur. Dünyaya büyük zararlar veriyor. Bunun görmemezlikten geliyoruz. Kendini sev ama fazlası zarar. Ülkemizin sıkıntısı da burada. Eğer dünyanın örnek ülkesi olmak istiyorsak Allah'a olan görevlerimizden sonra ilk görevimiz birbirimizi düşünmek olmalı. Bir şey yapıyorsan Allah için yapıyorsun bazı şeyler yapmacık geliyor" diye konuştu.

İMRALI GÖRÜŞMELERİNE DE DESTEK VERDİ

Terör ile ilgili de sert açıklamalar yapan Topaloğlu, "Bu dünya gelip geçici. Kimseye baki değil ki... Yarınlara acılar mı bıraktık, sancılar mı bıraktık, gözyaşı mı bıraktık? Bir insanın ağlamasını istiyorsan sen insanlığından şüphe et. Ben insanım deme. Ben insanım diyebiliyorsan o zaman ağlatmayacaksın, üzmeyeceksin, kırmayacaksın. Bu gelip geçici alemde neden bu kadar kurşun attık? Bin yıldır bir arada yaşıyoruz. Artık bu topraklarda yaşayan insanlar Başbakan'ımızın söylediği gibi kardeş olmuş" şeklinde konuştu. Güzel bir ülke ve dünya dileyen Topaloğlu, "İnsanlar birbirini sevsin" dedi.

Haberin Devamı