Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!

Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!

Buket Aydın'la Kanal D Haber'in yayınladığı özel haberde, Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edildi. Çocukların ailesi karakola gidip şikayetçi oldu. Kanal D Haber’in röportaj teklifini kabul etmeyen Nihat Doğan ise polis ifadesinde kızların evine fotoğraf çektirmek için geldiğini söyledi. Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!

Buket Aydın ile Kanal D Haber’de yer alan özel habere göre türkücü Nihat Doğan 11 ve 17 yaşlarındaki reşit olmayan iki kız çocuğunu para verip evine almak ve alıkoymakla suçlanıyor.Habere göre olay şöyle gelişti: İki kızının Nihat Doğan’ın evinde olduğunu öğrenen anne kızlarını telefonla aradı ama 2 saat ulaşamadı. Daha sonra eşini arayıp durumu anlattı. Sonra soluğu hemen polis merkezinde aldı. Aile polise verdiği ifadede kızlarının Nihat Doğan tarafından alıkoyduğunu öne sürdü ve ünlü türkücüden şikayetçi oldular.
POLİS NİHAT DOĞAN’IN EVİNE BASKIN DÜZENLEDİ
Polis iddialar üzerine araştırma başlattı ve aile ile birlikte Nihat Doğan'ın evine aile ile birlikte baskın düzenlendi. Ancak kızlar ve Nihat Doğan evde bulunamadı. Kısa süre sonra kızların kendi evlerine gittiği ortaya çıktı. Polis ve aile de peşlerinden gitti. Sonrasında da iki kız çocuk şube müdürlüğüne götürüldü. Polis, yaşı küçük olduğu için sadece kız çocuklarının bilgisine başvurdu.
DOĞAN POLİS MERKEZİNDE İFADE VERDİ
Ailenin şikayeti üzerine Nihat Doğan polis merkezinde ifade verdi. İfadesinde kızların evine fotoğraf çektirmek için geldiğini öne sürdü. Doğan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
KANAL D'NİN RÖPORTAJ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
Nihat Doğan hakkındaki iddialarla ilgili konuşmadı. Kanal D Haber’in röportaj taleplerini geri çevirdi.
İLK AÇIKLAMA MENAJERİ VE AVUKATINDAN
İlk açıklama Doğan’ın menajeri Sercan Eriş’ten geldi. Nihat Doğan'ın menajeri Sercan Eriş yaptığı açıklamada, "Olay şöyle, Nihat Bey'in evi caddeye bakan bir yerde. Orada da öğrenciler geliyor. Sigara içmeye geliyorlar bunlar. Görümüşler Nihat Bey'i işte resim çekilme olayı. İçeri girmişler güvenliğe söylemişler. 'Nihat abinin yanına gideceğiz' Orada öğrenciler geliyor kızlı erkekli geliyor Survivor'dan dolayı. Çıkmışlar resim çekmişler Ondan sonra biri de Nihat Doğan'ın olduğunu babasına babası da gitmiş polis karakoluna. 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu' demiş. Halbuki olayın içeri resim çekip gitmişler" dedi.
Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş ise “Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” ifadelerini kullandı.
ANNE: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM 'NEDEN EV, KAFETERYA VAR'
Kızların ailesi, türkücü Nihat Doğan’ın çocukları davet ederek harçlık vermeye çalıştığını iddia etti. Kanal D Haber'e konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.Şimdi savcı hem ailenin iddialarını hem de türkücü Doğan'ın ifadesini araştırarak kararını verecek.
Türkücü Nihat Doğan, üç yıl önce Özgecan Arslan'ın tecavüz edilerek katledilmesini, giydiği mini eteğe bağlamış, büyük tepki çekmişti.

Haberin Devamı