Gazete Vatan Logo

Ünlü sunucudan itiraf: Babam cinsel tacizde bulundu

Dünyaca ünlü sunucu Ellen Degeneres, üvey babasının kendisine göğüs muayenesi etme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.

Ünlü sunucudan itiraf: Babam cinsel tacizde bulundu

Ellen DeGeneres çocukluğunda yaşadığı travmatik olayı ilk kez açıkladı.

Netflix’te yayınlanan bir sohbet programına katılan Degeneres, annesinin “çok kötü bir adam” ile evlendiğini söyledi. Üvey babasının kendisini elle taciz ettiğini söyleyen ünlü sunucu diğer kurbanlara da seslendi.

Annesi Betty DeGeneres’in meme kanseri olduğunu söyleyen DeGeneres, “Annem şehir dışındayken yanıma gelerek göğüslerimde bir nodül olmadığından emin olmak istedi ve bu yüzden beni elledi. Göğüslerime dokunup anlaması gerektiği konusunda beni ikna etti ve başka zamanlarda da yapıp bunu tekrarladı." dedi.

Üvey babasının odasına zorla girmeye çalıştığını ve pencereden kaçtığını anlatan DeGeneres, "Anneme söylemek istemedim çünkü annemi koruyordum ve onun mutluluğunu mahvetmek istemedim." dedi.

DeGeneres ayrıca, "Kendime kızgınım çünkü.. Bilirsiniz... Karşı koymak için çok güçsüzdüm. 15 ya da 16 yaşındaydım. Gerçekten korkunç, bu kadar detaya girmemin asıl sebebi de diğer kızların buna asla izin vermemelerini istemem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ünlü sunucu, hikayesinin diğer cinsel taciz kurbanlarının ortaya çıkmasına yardımcı olmasını umduğunu da sözlerine ekledi.