Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü şarkıcıya hapis şoku

Ünlü şarkıcıya hapis şoku

Alkollü araç kullanan aynı zamanda taksiciyi yaralayan ve polisin ayağının üzerinden geçen Demet Sağıroğlu'nun 5 yıl hapsi isteniyor.

Alkollü araç kullanıp bir taksi şoförünü yaraladığı ve bir polisin ayağını ezdiği iddiasıyla hâkim karşısına çıkan şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 5 yıl hapsi isteniyor.

Demet Sağıroğlu, 14 Şubat 2009'da yaptığı trafik kazası için hâkim karşısına çıktı. İddiaya göre ünlü şarkıcı gece geç saatlerde otomobiliyle geldiği Taksim'de yanlış yola girdi. Bu sırada, Bayram Kant'ın kullandığı taksiye sol taraftan çarptı.

Sağıroğlu, otomobilini taksisinden inen şoförün üzerine sürüp kaçmaya çalıştı. Yere düşen Kant yaralanırken, olay yerine gelen trafik polisi, durdurduğu Sağıroğlu'na ceza kesip "yaralamalı" kazaya neden olduğu için karakola davet etti. Sağıroğlu, polisin ayağının üstünden geçerek kaçmaya çalıştı ancak yakalandı. Şoför ve polis memuru, kontrolde alkollü çıkan Sağıroğlu'ndan şikâyetçi oldu. Bu olay nedeniyle "alkollü araç kullanmak ve taksirle iki kişinin yaralanmasına neden olmak" suçlamasıyla hâkim karşısına çıkan Sağıroğlu, kaza sırasında alkollü olduğunu kabul etti. Duruşmada kendini savunan Sağıroğlu, şöyle dedi:

"FARKINDA DEĞİLİM"

"Sevgililer Günü'nde Fedon'u dinlemeye gitmek istedim. Yanlışlıkla Sıraselviler Caddesi'ne saptım. Alkollüydüm. Bu sırada polis geldi. Karakola gitmek istemedim. Polis memurunun ayağının üstünden geçtiğimin farkında değilim." 6 ay süreyle ehliyetine el konulan ve 537 lira para cezası kesilen Sağıroğlu'nun, daha önce de alkollü araç kullanmaktan trafik cezası ödediği ortaya çıktı. Duruşma, ertelendi.

Haberin Devamı