Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü şarkıcının ölümüyle ilgili şok iddia!

Ünlü şarkıcının ölümüyle ilgili şok iddia!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden efsane sanatçı BB King’in ölümüyle ilgili kızları tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü şarkıcının ölümüyle ilgili şok iddia!

Geçen günlerde hayatını kaybeden blues müziğin efsane ismi BB King’in ölümüyle ilgili şok iddia… Kızları Karen Williams ve Patty King, babalarının yardımcıları tarafından zehirlendiğini öne sürdü.

Associated Press haber ajansına avukat Larissa Drohobyczer tarafından verilen belgeye göre; 14 Mayıs’ta 89 yaşında ölen müzisyeninin kızları, King’in işletme sorumlusu LaVerne Toney ve asistanı Myron Johnson’ı babalarını öldürmekle suçluyor.

Williams ve King, aynı sözcüklerden oluşan beyanlarında şu ifadeleri kullandı: “Babamın zehirlendiğine inanıyorum ve bu, yabancı maddelerle yapıldı. Babamın öldürüldüğünü düşünüyorum.”

BB King'in ölümünün ardından otopsi yapıldı. Toksikoloji raporunun en az iki ay sonra açıklanacağı belirtildi.

Las Vegas’ta babasıyla birlikte yaşayan Patty King, ifadesinde, ölümünden iki ay önce Johnson’ı ağzına yabancı bir madde damlatırken gördüm. Toney de hiçbir zaman o maddenin ne olduğunu bana söylemedi” dedi. Toney ise suçlamaları reddederek, “Bunları her zaman söylüyorlar. Yeni olan bir şey yok” dedi.

Haberin Devamı

Efsane şarkıcının ailesiyle asistanları arasındaki ihtilaf King’in ölümünden çok önce patlak vermişti. Kasım ayında Patty King, Johnson ve Toney hakkında, babalarının 30 milyon dolarını çaldıkları, tedavisini aksattıkları ve 250 bin dolar değerindeki Rolex saatleri ve bir de yüzüğünü aşırdıkları iddiasıyla şikâyette bulunmuştu.

Konuya ilişkin cinayet büro dedektifleri soruşturma başlattı.