Gazete Vatan Logo

Ünlü şarkıcı tatilde kaldığı lüks villada vuruldu!

İngiliz rapçi Mist Portekiz'de lüks bir villada silahla vuruldu. Ünlü şarkıcının "İrlanda aksanı ile İngilizce konuşan" biri tarafından vurulduğu bildirildi.

Ünlü şarkıcı tatilde kaldığı lüks villada vuruldu!

Ünlü şarkıcı tatilde kaldığı lüks villada vuruldu. Gerçek adı Rhys Thomas Sylvester olan Birmingham doğumlu rap şarkıcısı Mist, tatil için arkadaşlarıyla gittiği Portekiz'de, kaldığı lüks villada kurşunlandı.

Saldırı sonrasında 27 yaşındaki rap şarkıcısının pasaportunun yanı sıra telefonları ve mücevherleri de çalındı.Portekiz'in popüler tatil beldelerinden biri olan ve ünlü sporcular Steven Gerrard and John Terry'nin de sık sık ziyaret ettiği Quinta do Lago'da gerçekleşen olay sonrası Mist, iki arkadaşı tarafından lüks araçla Faro Hastanesi'ne götürüldü.

İngiliz şarkıcının arkadaşları, polise bilgi verirken olayın önceki gece saat 10 sıralarında gerçekleştiğini ifade etti.Mist'in hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1992 doğumlu rap şarkıcısı, gitarist olan babası sayesinde erken yaşta müziğe ilgi duymaya başlamıştı.2014'te hapse giren Mist, 2015'te hapisten çıktıktan sonra kendini müziğe adadı. Ünlü şarkıcı, Geçen sene yayınladığı Diamond in the Dirt albümüyle büyük başarı yakaldı. (Milliyet)

Haberin Devamı