Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü şarkıcı İstanbul'a geliyor!

Ünlü şarkıcı İstanbul'a geliyor!

Ünlü şarkıcı İstanbul'a geliyor!

Mücevher İhracatçıları Birliği 10-13 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan İstanbul Jewelry Show takı ve mücevher fuarında dünyanın önde gelen mücevher alıcılarından en önemlilerini muhteşem bir konser ile ağırlayacak. 11 Mart 2016’daki 8. AJUR Mücevher Takı Tasarım Yarışması final gecesinde sahne alacak olan Haifa Wehbe muhteşem konseriyle İstanbul’u büyüleyecek.

Mücevher İhracatçıları Birliği, Türkiye’nin mücevher ihracatını arttırmak amacıyla hem yeni projeler geliştiriyor ve dünyanın her köşesine gidiyor; hem de dünya yıldızları ile İstanbul Jewelry Show’u dünyanın en önemli mücevher fuarları arasında parlatıyor. 8. AJUR Mücevher Takı Tasarım yarışmasının final gecesinde dünyaca ünlü Lübnanlı sanatçı Haifa Wehbe ile anlaşma yapan Mücevher İhracatçıları Birliği, dünyanın her yerinden gelen binlerce kuyumcuya İstanbul’da unutulmaz bir gece yaşatacak.

Anlaşmayla ilgili açıklama yapan MİB Başkanı Ayhan Güner, 40.İstanbul Jewelry Show’un dünyanın en büyük fuarları arasında 5. sırada olduğunu ve hedeflerinin ilk 3 önemli fuardan biri olmak olduğunu söyledi. Bu amaçla sürekli çalışmalar yaptıklarını anlatan Güner; “2015 yılında 1500’den fazla önemli alıcıyı VIP konuk olarak ağırladık. Bu sene de dünyanın en önemli ve büyük mücevher alıcılarını İstanbul’a davet ettik. Onlara hem ürünlerimizle hem de misafirperverliğimizle muhteşem bir İstanbul yaşatmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Lübnanlı yıldız Haifa Wehbe, Lübnan’da düzenlenen güzellik yarışmasında 2. oldu ve Lübnan’ın en güzel kadınların birisi olarak ilk albümünü 2002 yılında çıkarttı. Ortadoğu müziğinin Avrupalı yüzü olarak bilinen Wehbe Türkiye’de de çok beğeniliyor. Müziği ve sahne şovlarıyla müzikseverlerin gönlünü kazanan Wehbe’nin yanısıra; final gecesinde özel sahne gösterileri, sergi ve video enstelasyonu gibi ilgi çekici gösteriler gerçekleştirilecek.

8. AJUR Mücevher Takı Tasarım Yarışması’nda dereceye girenler, 11 Mart 2016 tarihinde WOW Otel Balo salonunda düzenlenecek final gecesinde açıklanacak. Yarışmada birinci olan tasarımcıya 10 bin TL, İkinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye de 5 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmanın final gecesinin, özellikle fuara davet edilen VIP alıcıları açısından görkemli bir şova dönüşmesi için tüm hazırlıklar tamamlanıyor.

Haberin Devamı