Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü sanatçılardan alkışlanacak hareket

Ünlü sanatçılardan alkışlanacak hareket

Murat Boz, Dağlıca'da şehit olan 8 askerimiz için bu akşam Kuruçeşme Arena'daki düzenlenecek olan konserini iptal ettiğini söyledi.

Boz'un müzik şirketi Dokuzsekiz Müzik'ten de yapılan açıklamaya göre konser daha ileri bir tarihe ertelendi.

Şirket, "Konser için bilet alanlar, ileride düzenlenecek konsere aynı biletle girebilecekler" açıklamasını yaptı.

Boz da Twitter hesabında "Konserimiz ileri tarihe ertelendi. Acımız büyük, dualarımız şehitlerimizle. Konserin yeni tarihi bildirilecek. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

TARKAN VE EMRE AYDIN KONSERİ İPTAL EDİLDİ

ŞANLIURFA’da, bu akşam yapılması planlanan Emre Aydın ve Tarkan konseri, Hakkari’de meydana gelen PKK saldırısında askerlerin şehit olması ve Şanlıurfa Cezaevi’ndeki can kayıpları nedeniyle iptal edildi.

Fanta Gençlik Festivali kapsamında, GAP Arena Stadyumu’nda Tarkan ve Emre Aydın’ın sahneye çıkacağı konserin; Dağlıca’da meydana gelen saldırıda 8 askerin şehit olması ve Şanlıurfa Cezaevi’nde 13 kişinin yaşamını yitirmesinden dolayı iptal edildiği bildirildi.

VOLKAN KONAK KONSERİNDE TERÖR LANETLENDİ

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde bu yıl 9’uncusu düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde konser veren Volkan Konak, Hakkari’deki terör saldırısını lanetleyerek, "Bu akşam neşe, düğün veya eğlence için burada değiliz. Bu akşam moral ve umut olarak sizlerin daha dik durmanızı sağlayacağız" dedi.

Kemer 9’uncu Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak konser verdi. Konser öncesi konuşan Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 8 askerin şehit edildiği terör saldırısını lanetledi. ’Karadeniz’in Uşakları Folklorik Grubu’ üyelerinin ellerindeki sancağı öperek sahneye çıkan Başkan Gül, "Güne başlar başlamaz önce 7, sonra 8’inci şehit haberini aldık. Bu haberlerle yıkıldık" dedi. Konser alanını dolduran binlerce kişi ellerindeki bayrakları sallayarak ve alkışlarla terörü protesto etti. Başkan Gül, 8 şehidin adının Kemer’de cadde ve sokaklara verileceğini söyledi. Başkan Gül’ün konuşması sık sık ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganıyla kesildi.

’BİZ BU ÜLKEYİ İÇİNDEKİLERLE SEVDİK’

Ödül töreninin ardından Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak sahneye çıktı. Konserine Nazım Hikmet’in ’Şehitler’ adlı şiirini okuyarak başlayan Konak’ın ardından seslendirdiği ’Memikoğlan’ şarkısı hayranlarını hüzünlendirdi. Hüzünlü havayı dağıtmak için ’İzmir Marşı’nı okuyan Volkan Konak, yaptığı kısa konuşmasında, "Bu akşam neşe, düğün veya eğlence için burada değiliz. Bu akşam moral ve umut olarak sizlerin daha dik durmanızı sağlayacağız. Bu akşam hüzünlüyüz. Rakamlar önemli değil, bir kişi de olsa 15 kişi de olsa acı acıdır. Biz bu ülkeyi içindekilerle sevdik. Bu ülke 6 bölge olsa renksiz olur. 7 bölge lazımdır, lüzumdur be. Türkiye’de olmaktan ve bu ülkenin insanı olmaktan doludizgin bahtiyarım" dedi.

Ardından konserine devam eden Volkan Konak, sıcaktan bunalınca ceketini çıkarmak istedi. Kendisine yardım etmek isteyen bir görevliye sanatçı, "Biz el öptürenlerden, ceket taşıttıranlardan değiliz" diyerek izin vermedi. Konak, konserin sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı