Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü sanatçılar sahnede...

Ünlü sanatçılar sahnede...

Bugün Kurban Bayramı’nın ilk günü, ünlü sanatçıların sahne aldıkları mekanlara giderek keyifli saatler yaşayabilirsiniz. Hangi ünlü, nerede sahne alacak; araştırması bizden, tercih sizden

Sezen Aksu: Antalya Beldibi’ndeki Rixos Sungate, 6 Ekim’de Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu’ya ev sahipliği yapıyor. Bayramın son günlerinde unutulmaz bir akşam yaşamak isteyenler Sezen Aksu’yu tercih edebilirler.
Sibel Can: Kaliteli müzik ve anılarda yer edecek bir Kurban Bayramı geçirmek isteyenler Sibel Can’ın güzel sesine kulak kabartsın. Can yarın Kıbrıs’ta Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel&SPA’da...
Alişan: Fantezi müziğin genç sesi Alişan, bugün Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel&Casino’da sahneye çıkacak. Ünlü türkücü, sempatik tavırları ve keyifli sahnesiyle bayramınıza güzel anılar ekleyecek.
Ferhat Göçer: Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer, yarın, Kıbrıs Merit Cyrstal Cove Hotel&Resort’ta konser verecek.
Candan Erçetin: Sanatçı Candan Erçetin, 7 Ekim’de bayramın son günü Antalya’daki Mardan Palace’da sahneye çıkacak. Ünlü yıldız en güzel şarkılarını dinleyicileri için seslendirecek.
Demet Akalın: Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın yeni ve eski albümlerinden hit olan şarkılarını, bugün Antalya Spice Hotel & SPA’da seslendirecek. Bu eğlenceye ortak olmak için yerinizi şimdiden ayırtın.
Funda Arar: Kıbrıs Kaya Artemis Hotel, yarın Funda Arar için ev sahipliği yapacak. Sevilen şarkılarını seslendirecek olan Funda Arar’la beraber bayramın ikinci gününde eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.
Enbe Orkestrası: Kurban Bayramı’nı Antalya Belek’te, Kaya Palazzo Golf Resort’ta geçirecek olan tatilcilere, Enbe Orkestrası, muhteşem şarkılarıyla eşlik edecek.

Haberin Devamı