Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncudan özel hayat itirafı

Ünlü oyuncudan özel hayat itirafı

OYUNCU Serhat Teoman, ’Doktor Tarık’ karakterini canlandırdığı ’Acil Servis’ setinde çok eğlendiklerini anlatırken Buğra Gülsoy ve Emre Erkan ile tiyatrodan yapım şirketine çevirdikleri G.E.T. ile sinema filmlerini kendilerinin çekeceklerini söyledi. Teoman, özel hayatına ilişkin "Aşk iyi gitmiyor" yanıtını verdi.

Teoman, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Arap hayranlarına teşekkür eden Serhat Teoman, ’Acil Servis’ dizisindeki doktor rolü için 3 hafta eğitim aldıklarını belirtirken "Doktorların çok zor durumda hareket etmek zorunda kaldıklarını gördük. Psikolojimiz dağıldı" dedi.

"AŞK ŞU AN İYİ GİTMİYOR"

Özel yaşamı ile ilgili soruya "Aşk şu an gitmiyor. Şu an sadece işimizdeyiz" diyen aynı zamanda tiyatro sanatçısı Teoman, diğer oyuncular Buğra Gülsoy, meslektaşları Burak Özçivit ve Tolgahan Sayışman gibi yapımcılığa soyunduğunu anlatırken mes­lek­taş­la­rı Ser­hat Teo­man ve Em­re Er­ka­n’­la bir­lik­te kur­du­ğu G.E.T. isimli ti­yat­ro­yu yapım şirketine dönüştürme çabasında olduklarını anlattı. Teoman, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"FARKLI ANNE VE BABALARDAN OLAN KARDEŞLER GİBİYİZ"

"Bugra Gülsol ile 2007’de başlayan dostluğumuz var. Benim Buğra (Gülsoy) ve Emre (Erkan) üçümüzün kurduğu tiyatroyu yapım şirketine çeviriyoruz. Sinema filmlerimizi çekeceğiz. Buğra ile ben farklı anne babalardan olan kardeşler gibiyiz. Çok başka arkadaşlığımız var."