Gazete Vatan Logo

Ünlü oyuncu yurtdışında jüri oldu!

Ünlü oyuncu yurtdışında jüri oldu!

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, Gürcistan’da yayınlanan “Dancing With The Stars” (Yıldızlarla Dans) yarışmasında jüri üyesi oldu.

Türkiye sınırları dışında pek çok hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Gürcistan IMEDI kanalında yayınlanan “Yıldızlarla Dans” programında jüri üyesi oldu. Geçtiğimiz gün programın ilk bölümüne katılan Yıldırım, Gürcistan Eski Devlet Başkanı Eduard Shevardnadze'nin torunu gazeteci ve sunucu Sofia Shevardnadze ve profesyonel dansçı ve koreograf olan Gocha Chertkoev’la birlikte jüri üyeliği yaptı.

“Yıldızlarla Dans Beğendiğim bir formattı”

Yıldızlarla Dans programının formatını beğendiğini dile getiren başarılı oyuncu, “Bu teklif geldiğinde çok sıcak baktım çünkü beğendiğim bir formattı” yorumunda bulundu. İlk bölümün güzel geçtiğini dile getiren Yıldırım, “ İlk programımız oldukça eğlenceli ve sıcak geçti” dedi.

“Kanserle savaşın destekçisi”

Gürcistan’da lösemili çocuklar için düzenlenen çeşitli kampanyalarda yer alan Murat Yıldırım, programın yayınlanan ilk bölümüne bu kez de meme kanserine farkındalık yaratmak için yakasına pembe kurdele takarak çıktı.

Haberin Devamı