Gazete Vatan Logo
Magazin Koronaya yakalanan Songül Öden'den açıklama!

Koronaya yakalanan Songül Öden'den açıklama!

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan Songül Öden sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Koronaya yakalanan Songül Öden'den açıklama!

Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından evine kapanan Songül Öden, durumu ağırlaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. 41 yaşındaki oyuncunun artan şikayetleri nedeniyle gözlem altına alındığı ve tedavisinin bir süre hastanede devam ettiği öğrenildi.

TABURCU OLDUK

Ünlü oyuncu sosyal sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak koronavirüs tedavisinin tamamlandığını açıkladı: Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

Eşim ile birlikte tedavi gördüğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi

Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan hastane personeline teşekkür ederiz.Duygularımı anlatmama imkan yok.. Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez.Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır.

Haberin Devamı