Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, birçok ünlü ismin katıldığı cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı. Köse’nin tabutunun başına ise, adını Abdullah Şafak Köse, (A.Ş.K.) koyduğu oğluyla fotoğrafı bırakıldı

Ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy’de motoruyla seyir halindeyken geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı. Şirinevler Ulu Cami’de ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Köse’nin ağabeyi Seyfettin, annesi Meryem, eşi Şengül Köse ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Köse’nin tabutuna kafasını yaslayan eşi uzun süre buradan ayrılmadı. Köse’nin cenazesinin başına ise, adını bilerek Abdullah Şafak Köse (A.Ş.K) koyduğu öğrenilen oğlu ile resmi konuldu. Ayrıca Köse, için hazırlanan hatıra defterine de sevenleri tarafından düşünceleri yazıldı.

“Anlatamazsınız bunu yaşamak lazım”

Uzun yıllardır Köse’nin arkadaşı olan Emin Albayrak, en samimi arkadaşını kaybettiğini ifade ederek, “ 24 saatimiz beraber geçerdi. Hele ki son 4,5 senedir birbirimizden başka kimseyi neredeyse görmüyorduk. İyi bir insanı kaybettik sanatçıdan önce. Anlatamazsınız bunu yaşamak lazım” dedi.

Arkadaşının cenazesine motosiklet ile gelen ünlü oyuncu Hakan Bilgin’de duygularını anlatarak, Güzel bir insandı onun için çok üzgünüm. Kazanın suçu kime ait bilmiyorum ama bu bir trafik kazası. Bunun herhangi bir şeyle olması önemli değil. Biraz daha birbirimize saygılı olmamız lazım. Biraz daha etrafımıza bakmamız lazım. Vurdum duymaz olmamız lazım. Bunları hissetmek için de böyle bir kazaya gerek yoktu. İsrafilimizi kaybetmemize gerek yoktu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Cenazeye katılan ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin minik çocuğu olaydan habersiz kameralara gülümsemesi yürek burktu.

“Allah toprağını bol etsin”

Oyuncu, Selahattin Taşdöğen, İsrafil Köse ile eskiden bu yana dostlukları olduğunu ve birkaç projede birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “ İsrafil, gerçekten kendisine münhasır dediğimiz insanlardan birisiydi. Çok neşeliydi arkadaş canlısıydı. Hep gülerdi, şarkılar söylerdi. Kendisinden başkasına zararı olmayan bir insandı ailece giderdik gelirdik. Çok üzüldük” şeklinde konuştu.

Cenazeye katılan Yeşilçam’ın efsane isimlerden Nuri Alço ise Köse’yi iyilikler ile anarak, “ Ailesine çok bağlı bir insandı. Film setlerine gittiğinde de hep söyledi. Çocuğunu çok severdi ona aşıktı. Onu zaman zaman motoruna alır gezdirirdi. Allah toprağını bol etsin sevdiğine bağışlasın” dedi.

Haberin Devamı