Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti!

Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti!

Ünlü DJ Kerimcan Durmaz, 24'üncü yaş gününü yakın dostlarına verdiği yemekle kutladı.

Ünlü modacının topuklu ayakkabısından içki içti!

Dün akşam yeni yaşını kutlayan DJ Kerimcan Durmaz, dün akşam yeni yaşını kutladı. Ünlülerin akın ettiği partide gecede Durmaz, yeni yaşını Diva Bülent Ersoy'un göğsüne yatarak kutladı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Kerimcan'ın doğum gününe başta yakın arkadaşları Demet Akalın ve Danla Bilic'in yanı sıra Deniz Seki, Simge Sağın, Didem Soydan ve Fatih Ürek gibi isimler katıldı. Ünlü şarkıcıların teker teker sahne aldığı partide Ürek ve Kerimcan yılan dansı yaptı.

TOPUKLU AYAKKABIDAN İÇKİ İÇTİ

Partiye damga vuran bir başka olayda Durmaz'ın ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun topuklu ayakkabısına döktüğü içkiyi içmesi oldu. Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı video kısa sürede tepki topladı.

TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK ALDI

Kerimcan Durmaz, sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in geçtiğimiz günlerde kutladığı doğum gününde ünlü bir markanın yaklaşık 36 bin TL değerindeki bilekliğini hediye etmişti. Bilic ise Durmaz'a tek taş pırlanta yüzük hediye etti.

DİVA'NIN GÖĞSÜNE YATTI

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, 24'üncü yaşını yakın dostlarının katıldığı partide kutladı. Durmaz'ı yalnız bırakmayan Bülent Ersoy, partinin ilerleyen saatlerinde Kerimcan'ın göğsüne yatırarak sevdi. Ersoy'la her anını sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan, Diva'yı öpücüklere boğdu.

Haberin Devamı