Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isimlerin şaşırtan takıntıları

Ünlü isimlerin şaşırtan takıntıları

Takıntıları olduğunu kabul eden ünlü isimlerin yaşadıkları duyanları şaşırtıyor. Örneğin; Charlize Theron gizli düzensizliklere, DiCaprio ise yoldaki çatlaklara takıntılı...

Ünlü isimlerin şaşırtan takıntıları

Birçok ünlü ismin Obsesif Kompülsif Bozukluğu (OKB-Takıntı Hastalığı) olduğunu biliyor muydunuz? OKB, insanları tekrarlanan düşünce ve davranışlar döngüsüne hapsederek kısıtlayan bir hastalık. Bu rahatsızlığı olan kişiler, kontrol edemedikleri yinelenen ve stres yaratan düşünceler, korkular veya görüntüler nedeniyle huzursuz olabiliyorlar.

Cameron Diaz

Mikrop takıntısından dolayı kapı kollarını eliyle açmıyor. Bunun için dirseklerini kullanıyor. Los Angeles’taki evinin kapı kolları gün içinde defalarca dezenfekte ediliyor.

Leonardo DiCaprio

“Çocukken okul yolunda gördüğüm çatlakların üzerine basarak yürürdüm. Dönerken de aynı yerlere basardım. Film setlerinde bunu yapmam biraz zaman aldı çünkü basacak tonlarca şey var.”

Julianne Moore

Belirli bir tempoda belli bir zamanda yürüyerek kendince ‘şanslı yürüyüş’ yaptığını itiraf etti.

Megan Fox

Dışarıda yemek yerken çatal ve bıçakların temizliği konusunda büyük korku yaşıyor.

David Beckham

Simetri konusunda hassas. Öyle ki buzdolabındaki yiyecekler bile belirli bir düzen ve sırayla konuluyor. Bu yüzden evinde 3 buzdolabı bulunuyor.

Haberin Devamı

Emily Blunt

“Babamla ya da başkasıyla arabadayken, elektrik direklerinin yanından geçerken her seferinde altı kez dil şaklatma sesi çıkarırdım.”

Katy Perry

“Çantamda kırık bir şeyler olduğunu fark edersem çıldırıyorum.”

Serena Williams

Ayakkabı bağcıklarını kendine has bir şekilde bağlıyor ve ilk servisini atmadan önce topunu beş kez zıplatıyor.

Charlize Theron

“Düzensizlik ile ilgili bir problemim yok. Sadece düzensizlik gizliyse hoşlanmıyorum. Örneğin dolap dağınıksa ve o haldeyken kapısı kapatılırsa problem yaşıyorum. Yatıyorsam uyuyamıyorum.”