Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isimler umut oldu

Ünlü isimler umut oldu

Arda Turan, Oğuzhan Koç, Sertab Erener gibi ünlü isimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında çocuklarla bir araya gelerek onlara umut oldu

Ünlü isimler  umut oldu

Lösev Lösemili Çocuklar Vakfı önceki gün Oğuzhan Koç’la çocukları bir araya getirdi. Şarkıcı bir çocuğun doğum gününe katılarak, “Rahatsızlığı olan bir kardeşimizin doğum günü vardı. Şarkılarımı çok sevdiği için ben de ona sürpriz yaptım ve doğum gününde yanında oldum. O yüzden ben de çok mutlu oldum” dedi. Şarkıcı, doğum günü olan çocuğa PlayStion 4 alarak onu sevince boğdu.

Mülteci çocuklar ile söyledi
Sertab Erener, önceki gün Ankara’da Ahlatlıbel Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Korosu’ndaki çocuklar ile konser verdi. Sahnedeki 20 Suriyeli çocuk ile ‘El Ele’ ve ‘Rengarenk’ şarkılarını söyleyen Erener, büyük coşku ile karşılandı.
Kardeşlerimin yanındayım
Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan, önceki gün Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ne giderek ‘Kardeşime kitap okuyorum’ projesini başlattı. Çeşitli hastalıklarla mücadele eden çocuklara moral vermek amacıyla kitap okuyan Turan, sonunda çocuklara imzalı forma hediye etti. Turan, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biraz olsun onları sevindirebildiysek ne mutlu bana. Minik kardeşlerimizin hayatla mücadelelerinde her zaman yanlarındayım” dedi.

Haberin Devamı