Gazete Vatan Logo

Ünlü iş adamı karısını öldürüp intihar etti

İstanbul Başakşehir'de karısını öldüren iş adamı Turgay Cantaş intihar etti. Olay sırasında evde olan çiftin oğlu, bir el silah sesi duyduktan sonra babasının odasına gelip mermi aldığını "Beni affet oğlum" dediğini ve bir el daha silah sesi duyduğunu söylediği öğrenildi.

Ünlü iş adamı karısını öldürüp intihar etti

Olay, saat 08.30 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Atmaca Sokakta bulunan lüks bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İş adamı Turgay Cantaş sabah saatlerinde eşi Şükran Cantaş ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Turgay Cantaş evde bulunan pompalı tüfekle önce eşi Şükran Cantaş'ı vurdu ardından intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi sürüyor.

"BENİ AFFET OĞLUM"

Çiftin oğullarının olay sırasında evde olduğu öğrenildi. Bilgisine başvurulan gencin, bir el silah sesi duyduktan sonra babasının odasına gelip mermi aldığını "beni affet oğlum" dediğini ve bir el daha silah sesi duyduğunu söylediği öğrenildi.

"HAYATA BAĞLI İNSANLARDI"
Aile yakınlarından Sevinç Gülnihal, Cantaş ailesinin hiçbir zararı olmayan insanlar olduklarını belirterek, "Örnek bir aileydi. Biz devamlı tatile beraber giderdik. Çocuklarına düşkün bir aile babasıydı. Anne de baba da öyle. Yarın hep beraber Silivri'ye yazlığa gidecektik. Ayın 21'inde de GAP turuna gidecektik. Şükran bizim gelinimiz bana yenge diye hitap ederdi. Hem kocası hem kendi. Hayata bağlı insanlardı duyunca şok oldum. Sebep nedir anlayamadım" diye konuştu.

Haberin Devamı