Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü göçü başladı!

Ünlü göçü başladı!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti

Ünlü göçü başladı!

Eyvah yakalandık!

Mehmet Ali Erbil, iki kadınla havaalanına geldi. Görüntülendiklerini gören kadınlar “Eyvah çekiyorlar” derken, komedyen oldukça rahattı. Erbil, kadın arkadaşlarıyla beraber Kıbrıs’a uçtu.

Tercihleri Miami oldu

Hande-Erdinç Acar çifti ABD’yi tercih eden isimler arasındaydı. Bayramı Miami’de geçireceklerini söyleyen ikili, çocuklarıyla birlikte objektiflere böyle poz verdi.

Aile tatili yapacaklar

Burak Kut eşi Cansen Kut ve kızıyla Bodrum’a gitmek üzere havaalanındaydı. Bayram tatilini ailece Bodrum’da geçireceklerini ifade eden çift, hızla uçağa geçti.
Yalaza’nın güzeli
En son ‘Aşk ve Mavi’de yer alan Merve Erdoğan, yeni sezona hazılanıyor. Oyuncu, yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı ‘Yalaza’ dizisiyle ekranlarda olacak.
Gizli tutuyorlar
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı eşi Oya Eczacıbaşı ile havaalanındaydı. Çift, gidecekleri yerle ilgili ser verip sır vermedi.
Telefon taktiği
İlker Aksum ile sevgilisi Şeyma Şener’in Lugga Otel’in plajındaydı. Gün boyu gölgede oturan ikili, görüntülendiklerini fark ettiği sırada gazetecilere arkalarını dönerek telefonla konuşma numarası yaptı.
Diyarbakır’a gidiyor!
İzzet Yıldızhan, Esra Harmanda’yla görüntülendi. Şarkıcı, “Arkadaşlar biz Bodrum veya Çeşme’ye değil Diyarbakır’a gidiyoruz. Diyarbakrspor’umuzun gecesi olacak orada sahne alacağım” dedi.
Peruğumu beğendiler
Manken Özge Ulusoy, bayram tatili için Çeşme’ye gitti. Önceki gün Atatürk Havalimanı girişinde objektiflere takılan Ulusoy, geçen hafta bir fotoğraf çekimi için kullandığı siyah peruğun çok beğenildiğini söyleyerek “Çevremde ne kadar kişi varsa hepsinden inanılmaz güzel mesajlar aldım” dedi.
Psikolog şarkıcı
Birçok ünlünün yaşam koçu aynı zamanda psikoloğu olan Mert Koçak ilk single çalışması ‘Jeton’u müzikseverlerle buluşturdu.

Haberin Devamı