Gazete Vatan Logo

Ünlü çocuğu musun derdin var!

Onlar ünlü sanatçıların çocuğu olarak dünyaya geldiler, neredeyse kameralar karşısında büyüdüler. Onların gündem yaratmak için herhangi bir şey üretmelerine gerek yok. Sadece soyadları sayesinde her daim insanların ilgi odağındalar

Engincan Ural

Altı şort üstü mont

Bir zamanlar kendisini Sibel Can’ın oğlu diye anardık, artık o günümüzün “ikoncan”ı. Her ay 20 Bin TL. harcadığı gardırobu hepimizin içine dert oldu. “Üstüne mont, altına şort” kıyafetleriyle, genellikle çorapsız giydiği ayakkabılarıyla magazin gündeminden pek düşmüyor. 23 yaşında olmasına rağmen hiçbir kız arkadaşıyla kameralara yakalanmaması “Yoksa Engincan gay mi?” sorusunu akıllara getirse de babası Hakan Ural öyle olmadığını düşünüyor.

Zehra Çilingiroğlu

“Anna”sına bak kızını al

Hülya Avşar’ın kızı. 18 yaşına birkaç ay önce girdi ama magazin basınıyla tanışıklığı yıllar öncesine uzanıyor. Bayrağı her an teyzesi Helin Avşar’dan devralabilir. Sık sık paparazzilere yakalandığı bir erkek arkadaşı olsa da okul sıralarından öteye geçer mi ilişkileri, bilinmez… Babası Kaya Çilingiroğlu’na göre “Delikanlı magazine biraz fazla meraklı..” Bugünlerde “Anna” diye hitap ettiği annesiyle birlikte rol aldığı reklamdan 400 Bin TL. ücret aldığı söyleniyor. Annesi onun yaşındayken ilk evliliğini çoktan yapmış, boşanmaya hazırlanıyordu.

Haberin Devamı

Oğulcan Engin

Arabam da var evim de!

Anneniz Kadırgalı Aysel, babanız da bir zamanların ünlü futbolcusu Sinan Engin ise hayattan korkmanıza ne gerek var. Gerekirse annenizin aldığı 400 bin liralık son model arabanızla Bebek’te tur atarsınız, gerekmezse annenizin 12 milyon Dolara satın alıp, babanızın 4 milyon Dolara döşettiği Cihangir’deki dairenizde yan gelip yatarsınız. 25 yaşındaki Oğulcan da aynen öyle yapıyor zaten. Arada cips reklamları için annesiyle kamera karşısına geçmek ve Hilal Cebeci, Hadise gibi isimlerle objektiflere yakalanmak dışında tabii ki.

Mithatcan Özer

Pizzasız geçen bir ömür

Onu dünyaya leylekler değil, 34 yıl önce minik bir serçe getirdi. Müzik piyasasının göbeğinde büyüdü. Kendini spora ve sağlıklı beslenmeye verdi. En büyük korkusu kilo almak olduğundan 10 yılda sadece beş pizza yedi. Kurye şirketi kurdu, DJ’lik yaptı, gece kulübü işletti, hatta bir rock grubunun solistliğini bile üstlendi. Özgü Namal ve Nurgül Yeşilçay başta olmak üzere hayatına giren kadınların büyük bir kısmı oyuncuydu. İlişkileri söylediği şarkılardan daha çok konuşuldu.

Haberin Devamı

İdo Tatlıses

Babasının “D” hali

Tabir-i caizse kameraların önünde büyüdü. Nüfus kütüğünde babası İbrahim Tatlıses’le aynı ismi taşımasına rağmen bizler onu kısaca “İdo” olarak biliyoruz. Bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Zeynep Ece Akengin ve vücuduna yaptırdığı dövmeleriyle magazin sayfalarından eksik olmuyor. Bir süre DJ olarak gece kulüplerinde boy gösterse de sonunda dayanamayarak soluğu stüdyoda aldı. Ama henüz hit bir şarkı yakalayamadı. Babası onun yaşındayken en ünlü şarkısı “Ayağında Kundura”yı kaydetmişti bile.