Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü çift boşanıyor

Ünlü çift boşanıyor

Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracak

Ali Sunal-Gökçe Bahadır çiftinin ani ayrılık kararı herkes kadar yakınlarını da şoke etti. Önce Gökçe Bahadır’ın dizisinin, ardından Ali Sunal’ın programının yayından kaldırılmasının evde huzursuzluk yaşanmasına neden olduğu, çiftin bu sorunu aşamadığı öne sürüldü.

KEMAL Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (35) ile meslektaşı Gökçe Bahadır (31), üç yıl süren birlikteliğin ardından geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum’da nikâh masasına oturmuştu. İki gün iki gece süren düğün kutlamalarının ardından Yunan adalarında balayına çıkan çift, evliliklerinin altıncı ayında “anlaşamadıkları” için ayrılık kararı aldı. Ayrılıkla ilgili Gökçe Bahadır, “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diye konuşurken, Ali Sunal “Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum” açıklamasında bulundu. Bahadır, Yaprak Dökümü dizisinde 5 yıl ve 174 bölüm izleyicilerle buluşmuştu. Bahadır, daha sonra Dedemin İnsanları filmindeki başarısıyla da adından söz ettirdi. Ancak Nurgül Yeşilçay’la rol aldığı “Sensiz Olmaz” dizisi yayından kalkınca büyük şok yaşadı. Sıkıntılı günler geçiren Bahadır, bunu eşine yansıtmaya başlayınca evde tartışmalar yaşandı. Daha sonra da Ali Sunal’ın “5’er Beşer” programı da yayından kalkınca, huzursuzluk iyice arttı ve çift bir yol ayrımına girdi.

Aileler temkinli

Ayrılıkla ilgili çiftin aileleri de temkinli davranmayı tercih etti. Ali Sunal’ın annesi Gül Sunal “Daha ortada bir şey yok, bilmiyorum. Ne yapacaklarını hiç bilemem, zaten sormam da. Onları rahatsız etmek istemem” dedi. Bahadır’ın annesi Dilek Hanım ise “Kızım bana hiçbir şey demedi. Haklarında hayırlısı neyse o olsun. Bundan sonra mühim olan her ikisinin de mutlu olması” diye konuştu. Ancak ailelerin günlerdir karı-kocayı ikna için uğraştığı öğrenildi. Çiftin nikah şahidi Oya Başar da onları yeniden barıştırmak için harekete geçti ancak kararlı olduklarını öğrenince vazgeçti.

Alyansı çıkardı

23 Kasım’da yapılan “Dedemin İnsanları” galasına beraber gelen çift, galadaki mutluluk pozlarıyla yine tüm dikkatlari üzerine toplamıştı. Bahadır, 30 Aralık’ta da eşi Ali Sunal’ın “5’er Beşer” programına konuk oyuncu olarak katılmıştı. Ancak çift bu tarihten sonra bir çok davette ayrı ayrı boy göstermişti. Gökçe Bahadır önceki gün Nişantaşı’nda babası Mehmet Ali Bahadır’la görüntülendiğinde parmağında alyans olmadığı dikkati çekti. Bahadır’ın 6 ay sonra alyansını çıkartması boşanmanın ilk işareti oldu.

Haberin Devamı