Gazete Vatan Logo

Üniversiteli kızı minibüsten kaçırdılar

Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul, bindiği minibüste 2 kişi tarafından kaçırıldı. Ailesi ve polis, kaçırılan kızlarını ararken Topçul'un kaçırılma anı bindiği minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Üniversiteli kızı minibüsten kaçırdılar

NTV'nin haberine göre, Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu belirtildi. Yakınları 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Zelal Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.

Polis genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zelal'in ailesi de kızını görenlerin polisi aramasını istedi.

KAÇIRANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ OLDU

Kaçırılan kızın babası Müge Anlı'nın programına bağlandı ve kızını kaçıranların amca çocuklarının çocukları olduğunu söyledi.

Zelal Topçul'un babası, canlı yayında ''Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış. Ailesi de tehdit mesajları atıyor. Bizim için devreye giren yeğenlerim var, onları tehdit ediyormuş. Zorbalık işi bu'' dedi.

Korkunç olayın dün yaşandığını belirten Müge Anlı da şok oldu ve ''Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 20 yaşında otobüste teyzesiyle birlikte seyahat ederken, binenler de ailenin akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini söylemiş'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı