Gazete Vatan Logo

Üniversiteli genç eşkıya kurbanı

20 yaşındaki Berker, kız arkadaşıyla parkta otururken şehir eşkıyalarının kurbanı oldu

20 yaşındaki Berker, Kuşadası’nda parkta otururken yanına yaklaşıp kız arkadaşını zorla kaçırmak isteyen bir kişi tarafından öldürüldü.

TATİL SİTESİNDE CİNAYET

ANKARA’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi’nde hazırlık okuyan 20 yaşındaki Berker Kızılelma, tatil için geldiği Kuşadası’nda annesini Grup Sitesi’ndeki evlerine bıraktı. Berker, gece arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için bara gitti. Bardan sabaha karşı saat 05.30 sıralarında çıkan genç,
arkadaşı 17 yaşındaki Ece K. ile birlikte bir sitenin parkında oturup sohbet ederken, yanlarına yaklaşan beyaz gömlekli kişinin saldırısına uğradı. Ece K.’yı silah zoruyla götürmeye çalışan ve saçlarından tutup sürükleyen saldırgan ile Berker Kızılelma arasında kavga çıktı.

“Bunları kim engelleyecek?”

Boğuşma sırasında, saldırganın elindeki tabanca ateş aldı. Saldırganın tabancasından çıkan mermi, Kızılelma’nın sağ kolunun altından girip kalbinin üzerinden geçerek sağ omzundan çıktı. Talihsiz genç, arkadaşının feryatları ve gözyaşları arasında kanlar içinde yerde kalırken, paniğe kapılan saldırgan kaçtı. Kızılelma olay yerinde hayatını kaybetti. Adli tıptaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen gencin cenazesi, dün gözyaşları arasında Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kardeşini kaybeden Caner Kızılelma “Bunlara kim dur diyecek. Kuşadası gibi turizm kentinde elinde silahla dolaşan bir şahıs zorla bir genç kıza tecavüz etmeye kalkışıyor. İnsanlar bu kadar sahipsiz mi” diye konuştu.


Haberin Devamı