Gazete Vatan Logo

Unify''den önemli bir adım daha

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzalayan Unify, kanal odaklı satış stratejisinde önemli bir adım daha attı.

Siemens’in 170 yıllık güçlü mirası üzerine inşa edilen ve önceden Siemens Enterprise Communications olarak bilinen Unify, Türkiye’deki mevcut satış kanal ağının genişlemesine ve güçlenmesine yönelik attığı adımlarına devam ediyor. Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzalayan Unify, böylece kanal odaklı satış stratejisi için önemli bir adım daha atmış oldu. Türkiye’de teknoloji dağıtıcısı ana şirketler arasında daima ilk sıralarda yer alarak, sektör içerisindeki konumunu sürekli güçlendiren Penta, Unify’ın çözümlerini yeni bayi ve kanallara tanıtacak.

Erda Tütüncüoğlu: Unify, sağladığı inovatif çözüm ve hizmetler ile kurumların iletişim kurma ve işbirliği süreçlerini kolaylaştırıyor

Çözümleri ile farklı networkleri, cihazları ve uygulamaları kullanımı kolay tek bir çatı altında birleştirip iş birimlerinin zengin ve anlamlı bir iletişim deneyimi yaşamasını sağlayan Unify’ın distribütörlük ağını genişlettiğini belirten Unify Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu, “Sağladığımız inovatif çözüm ve hizmetler ile kurumların iletişim kurma ve işbirliği süreçlerini kolaylaştırıyor, iş performanslarını kolay bir şekilde artıran bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Dağıtım ortaklarına ve müşterilerine en iyi ürünleri ve hizmetleri sunan Unify olarak imzaladığımız yeni distribütörlük anlaşma sayesinde Türkiye genelindeki hizmet kapsama alanımızı genişletip Türkiye pazarındaki kararlılığımızı ve odağımızı pekiştireceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’deki ekonomi alanındaki büyüme eğilimine ve artan piyasa ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla mevcut yatırımlarını artırmaya devam ettiklerini söyleyen Tütüncüoğlu, bu stratejinin bir parçası olarak distribütörlük anlaşmasının kendileri için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

Penta, Unify’ın yenilikçi çözümleri ile ürün portföyünü daha da zenginleştirdi

Unify’ın ufak ve orta ölçekli iletişim çözümlerini çok daha geniş bir alana ulaştıracaklarını söyleyen Penta Genel Müdürü Mürsel Özçelik ise anlaşma hakkındaki görüşlerini “Unify’ın küçük ve orta ölçekli iletişim çözümlerini portföyümüze katarak pazarda en zengin ürün tedarik eden şirket olma yolundaki hedefimize hızla ilerliyoruz. Ürün portföyümüzün Unify’ın yenilikçi çözümleri ile genişlemesi ve zenginleşmesi, bayilerimize katma değer sağlarken, müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamamıza olanak veriyor. Dağıtım kanalı alanındaki bilgi birikimimizi ve gücümüzü kullanarak belirlediğimiz hedeflere kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum.” şeklinde açıkladı.

Haberin Devamı

Ahmet Gül: Unify olarak operasyonel verimliliği artırırken, maliyetleri de en aza indiriyoruz

Günümüzün çalışma ihtiyaçlarını adresleyen bir vizyona sahip olduklarını ifade eden Unify EMEA Bölgesi Indirekt Kanal Direktörü Ahmet Gül, distribütörlük anlaşması hakkında şunları dile getirdi: “Unify olarak operasyonel verimliliği artırırken maliyetleri de en aza indirmeyi hedefliyoruz. Esnek, verimli ve maliyet avantajı sunan küresel çözümlerimizi geniş bir yelpazeye sunabilmek bizim için oldukça önemli. Bu açıdan Penta ile başlayan işbirliği, Unify’ın kanal odaklı satış stratejisi için önemli bir adım.”

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Unify''den önemli bir adım daha

Samsung ve LG''nin yeni amiral gemileri çok yakında!