Gazete Vatan Logo

Umudumuz Nimet Abla

25 milyon YTL hayali vatandaşı kuyrukta sabahlatıyor

Bu yıl, her yıl olduğundan daha fazla ilgi gören Milli Piyango biletlerini “uğurlu” sayılan Nimet Abla’dan bilet almak için çok uzaklardan gelenler gece kuyruğa bile giriyor

Ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren vatandaş, umudunu Milli Piyango’ya bağlarken, yılbaşına sayılı günler kala kriz söylemlerine rağmen büyük ikramiyeyi kazanma şansını denemek isteyenler, ünlü Nimet Abla Bahçekapı Gişesi önünde uzun kuyruk oluşturdu. İstanbul’un çeşitli semtlerinden ’Nimet Abla’nın uğuruna’ gelenler biletlerini aldıktan sonra uzun uzun inceliyor daha gişenin önünde hayallere dalıyorlar.

Memur Özgür Demir ve ev kadını eşi Fatma Demir’le Milli Piyango bileti kuyruğunda konuşuyoruz. Demir ailesi, büyük ikramiye çıkarsa kiracı oldukları için öncelikle bir ev alacaklarını daha sonra da memleketlerine yatırım yapacaklarını söylüyor: “Kiradan kurtulduktan sonra oğlumuz için bir gelecek kurarız. Ne zamandır tatile gidemedik, uzun bir tatile çıkarız Daha sonra memleketimiz Bitlis’teki gençlere istihdam yaratacak bir fabrika kurarım.”

Nimet Abla yetkilisi İsmail Özden “Ekonomik kriz nedeniyle önceki yıllara göre daha fazla ilgi var. Gece yarılarına kadar açığız. O saatlerde bile kuyruk oluyor” diyor.

Haberin Devamı