Gazete Vatan Logo
Magazin Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!

Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!

Ümit Kantarcılar dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne katılan Kantarcılar, Gamze Topuz ile olan ayrılığını ilk kez Hülya Avşar'a anlattı. Peki Ümit Kantarcılar kimdir?

Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!

Hayalini kurduğu işin oyunculuk olduğunu söyleyen Ümit Kantarcılar, ünlü olma sürecini Hülya Avşar’a anlattı.

'Anne olursun ama baba olmayı öğrenirsin'

2.5 yaşında kız çocuğu sahibi olan Ümit Kantarcılar, babalığıyla ilgili düşünceleriyle Hülya Avşar’ı şaşırttı. Elis Nas’ın babası Ümit Kantarcılar’dan isteğini öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.

'Hayatımın en büyük şansı kızım oldu'

Ümit Kantarcılar, kızının annesi Gamze Topuz’la olan ayrılığıyla ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu.

Milyon dolarlık ev aldı mı?

Kantarcılar, “hayranlarının ilgisi nedeniyle milyon dolarlık ev aldı” haberlerine de açıklık getirdi.

Yaptığı açıklamalarla Hülya Avşar’ın çok etkilendiği Ümit Kantarcılar’ın konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” cuma akşamı saat 00:15’te...

ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?
Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu'nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM'deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı.
Ümit Kantarcılar; Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı Yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Kanatsız Kuşlar dizisinde rol alıyor.

Haberin Devamı