Gazete Vatan Logo

Uluhan'a yatırımcılardan yoğun ilgi

Acunkent ve Babil Kuleleri projelerine imza atan ve Beylikdüzü'nde yeni bir proje için start veren Uluhan Grup'un projeleri Cannes'da görücüye çıktı

6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Cannes'da düzenlenen Uluslararası Yatırım ve Emlak Piyasası Fuarı'nda, Uluhan Grup'un Acunkent, Babil Kuleleri ve Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi, halen devam eden fuarın ilk iki gününde uluslararası yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Proje ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Esenyurt'un çıtasını yükselten ve bölgeye model olarak gösterilen Acunkent ve Babil Kuleleri projelerine imza atan, Beylikdüzü'nde ise yeni bir proje için start veren Uluhan Grup'un projeleri Cannes'da görücüye çıktı. Büyük beğeni kazanan projeler, 2013 yılı için fuarın onur konuğu ilan edilen Türkiye açısından önemli bir prestij oldu.

Dubaili yatırımcıların ilgi odağı

Emlak ve bankacılık sektörlerinin yanı sıra uluslararası yatırımcıların katılımıyla 6-9 Mart 2012 tarihlerinde Cannes'da düzenlenen Mipim Uluslararası Yatırım ve Emlak Piyasası Fuarı'nda tanıtımı yapılan Uluhan Grup'un Acunkent, Babil Kuleleri ve Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, fuarın ilk iki gününde en yoğun ilgi gören projelerinin başında geldi. Uluhan Grup'un yaşam ve iş merkezleri özellikle Körfez ülkeleri ve Dubai'den gelen yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Fuarda ilk iki gün boyunca gördükleri yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Uluhan Grup yetkilileri, bugüne değin projelerinden konut alan uluslararası yatırımcıların kazançlı çıktıklarını ifade ederek, uluslararası arenada güçlü projeleri hayata geçiren güvenilir bir kuruluş olarak isim yaptıklarının altını çiziyorlar.

Yatırımcı için büyük fırsat: Babil Kuleleri

12.700 metrekarelik bir alana kurulan Babil Kuleleri 1050 konuttan oluşuyor. Bina Yönetim Sistemleri Türkiye'nin bu alanda en büyük kuruluşlarından Koza Yönetim A.Ş.'nin üstlendiği Babil Kuleleri'nde full consierge hizmetleri sunuluyor. 151 mağazaya ev sahipliği yapan bir alışveriş merkezine de sahip olan Babil Kuleleri'nin proje bedeli 132 milyon euro.

Babil Kuleleri bünyesinde yer alan, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren Babil alışveriş merkezi, 20.000 m2 Babil otopark alanı, 1500 m2 Babil market alanı, 1000 m2 Babil kreş alanı, 300 m2 Babil açık havuz, 100 m2 Babil kapalı havuz, 4 adet Babil büyük sinema salonu, 4 adet Babil spor salonu, 824 m2 adet Babil fitness merkezi, Babil SPA, Babil sauna, 120 m2 Babil havuz kafe, Babil seyir terasları ve 360 derece panaromik deniz manzarası Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Babil Kuleleri, Uluhan Grup tarafından 2013 Nisan ayında tamamlanacak.

Haberin Devamı

Proje sayfamızı gördünüz mü?

Yatırımcının tercihi: Acunkent

Uluhan Grup'un yine karma kullanım özelliği olan diğer projesi Acunkent'te de modern yaşamın tüm imkanları bir arada sunuluyor. 8 blokta toplam 670 konut ve 185 ticari birimden oluşan projenin yüzde 80'lik bölümünün satışını kısa bir zaman diliminde tamamlanmış bulunuyor. Projenin yüzde ellisinin ise Avrupa'da yaşayan Türkler tarafından satın alındığı belirtiliyor. 10.250 metrekarelik bir alana kurulan Acunkent 670 konuttan oluşuyor. 100 hazır mikro ofisi ve alışveriş merkezinde 240 mağazayı içeren Acunkent'in proje bedeli 93 milyon euro. Teslim tarihi ise Haziran 2012.

Proje tam anlamıyla tüm sosyal birimleri içeriyor. Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, mini golf sahası, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Uluhan'ın yeni projesi Beylikdüzü'nde

Uluhan Grup'un Beylikdüzü'nde 95 bin m2'lik alanda inşa edeceği yeni yaşam ve iş merkezinin ticari alanı 15 bin m2 olacak. Bir amfi tiyatroya ve bir sanat okuluna da ev sahipliği yapacak olan proje kapsamında, Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi her türlü sosyal alana yer verilecek. Projede yer alan tüm daireler Marmara Denizi'ni gören eşsiz bir manzaraya sahip olacak. Projenin yatırım bedeli ise 245 milyon euro.

Haberin Devamı