Gazete Vatan Logo

Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı...

Türkiye'nin en büyük kış festivallerinden olan Bilyoner Winterfest, kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da Ayşe Hatun Önal konseri ile açılış yaptı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına, "Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsam vermeyeyim" şeklinde cevap verdi.

Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı...

Uludağ gençlik festivallerinden Bilyoner Winterfest, 2018 yılında sezon açılışını son yılların popüler ismi Ayşe Hatun Önal ile gerçekleştirdi. Pascal Nouma'dan sonra sahneye çıkan Önal, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Önal, "İnşallah çok güzel bir sezon olur. Daha önceki yıllarda geldiğimde bayağı bir fırtına vardı, diğer taraflardan insanlar gelememişti.Ama bugün hava güzel"dedi. Kış sporlarına çok ilgili olmadığını söyleyen Önal, "İlgili olmasam da bazen yapıyorum, snowboard yapmayı seviyorum. Bir kaç senedir fırsatım olmadı belki 13 Şubat'ta geldiğimde yapabilirim"şeklinde konuştu.

Muhabirlerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına ise Ayşe Hatun Önal, "Mesela sakız alıyorum, yanımda her dakika 2-3 lira para olmuyor. Benim de10 senedir her türlü alışverişimi yaptığım bakkallar var. Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsam vermeyeyim" şeklinde yanıtladı.

Gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından sahne alan ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 'Olay' parçası ile sahneye çıkan Önal'a iki kadın dansçı da eşlik etti.

Haberin Devamı